Guardians of the Galaxy is tweede Marvel Studios film in 2014

En Edgar Wright maakt "test reel" voor Ant-Man.

Al geruime tijd werd er flink gegist naar de tweede Marvel Studios titel in 2014. Eerder werd bekend dat Captain America 2 op 4 april 2014 moet gaan verschijnen. Een tweede titel staat al een tijdje gepland voor 16 mei 2014 en nu is bekend geworden dat dit Guardians of the Galaxy zal gaan worden. Andere titels die werden genoemd, zijn Black Panther, Ant-Man, Dr. Strange en The Inhumans.

Het script voor Guardians of the Galaxy is geschreven door de onbekende Nicole Perlman, die volgens de geruchten ook een goed ontvangen eerste script heeft geschreven voor een solofilm over Black Widow. Het superheldenteam, dat haar debuut maakte in 1969 en een herziening kreeg in 2008, bestaat uit interstellaire krijgers die de laatsten van hun soort zijn. Het team is opgericht door Star-Lord en doet er alles aan om het heelal op een pro-actieve manier te beschermen.

Ook werd bekend dat het werk aan andere titels gewoon doorgaat. Zo schijnt beoogd Ant-Man-regisseur Edgar Wright een "test reel" heeft opgenomen om te kijken hoe de superheld uit pakt op het grote scherm. Ant-Man kan niet alleen héél klein worden, maar ook héél groot. De kans is groot dat we Ant-Man in 2015 naast The Avengers 2 zien. Wright gaat overigens eerste The World's End regisseren.



NieuwsFilm

meest populair