Enorme banner The Hobbit: An Unexpected Journey!

Met een eerste blik op het personage Beorn.

Entertainment Weekly heeft een enorme banner mogen plaatsen van Peter Jacksons 3D The Hobbit film The Hobbit: An Unexpected Journey. Het meest opvallende aan de banner is dat we het personage Beorn zien, in zijn beer vorm. In The Hobbit films wordt dit personage gespeeld door de Zweedse acteur Mikael Persbrandt.

Met dank aan wikipedia: Beorn hoort namelijk bij het Ras der Huidverwisselaars en hij kon in een beer veranderen als hij heel kwaad was. Net als ieder van zijn volk haatte Beorn Orks. Beorn, zo wordt gezegd, had een groot aandeel in de uiteindelijke overwinning in de Slag van Vijf Legers. In het donkerste uur van de Slag verscheen Beorn en bracht de Coalitie van Elfen uit het Demsterwold, Mensen van Dal en Dwergen van de IJzerheuvels de definitieve overwinning op de Orks en Wargs van de Nevelbergen. Hierbij doodde hij Bolg, Leider der Orkse Strijders.

Muisklik voor een vergroting



An Unexpected Journey verschijnt op 13 december en het afsluitende deel The Hobbit: There and Back Again verschijnt een jaar later, 12 december 2013. Hieronder de complete banner. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair