Video

Vier nieuwe clips The Bourne Legacy

En daarnaast een update over de toekomst van de franchise.

door Jim Pedd op 23.07.2012 om 11:30 in Video
Hieronder een viertal nieuwe clips van The Bourne Legacy, waarin Jeremy Renner het personage Aaron Cross speelt, dat in een soortgelijke situatie verzeild raakt als Jason Bourne in de voorgaande trilogie. Aangezien voorganger Matt Damon, op wiens personage de films gebaseerd zijn, niet in deze film te zien is, valt natuurlijk de vraag te stellen: hoe moet het verder met de franchise?

Enige tijd geleden vertelde producent Frank Marshall nog dat hij in een vijfde Bourne-film graag Damon en Renner samen ziet. In een ander, recent interview, vertelde Marshall dat de franchise voorlopig het personage van Renner zal volgen. ”We’re gonna follow Jeremy’s character. Everything else is wide open. That’s the great thing about this now. The table is set to go any direction we want to. But we will, I’m sure, follow Jeremy and see what happens. Jeremy and Rachel [Weisz].”

In die vijfde film hoeft dat droomscenario van Marshall dus niet uit te komen. Renner liet verder in ieder geval weten erg enthousiast te zijn over de franchise. "As far as the future. I'm excited that the architects and the creators behind this whole thing have cleverly left it wide open for fans like myself to wonder what's going to go on next."

Vanaf zes september zien we hoe Aaron Cross in de problemen raakt als gevolg van de handelingen van Jason Bourne in de voorgaande films.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Ik weet niet.het komt niet echt vernieuwd of innovatief over.
gewoon een herhaling.

KeesjeNL

Avatar

FilmMaster "ik weet niet.het komt niet echt vernieuwd of innovatief over.
gewoon een herhaling."
The Dark Knight Rises niet dan om maar een voorbeeld te noemen;)? In de bios (denk ik) dezelfde trailer gezien, zit hier zeker wel naar uit te kijken!

ghossler

Avatar

KeesjeNL "The Dark Knight Rises niet dan om maar een voorbeeld te noemen;)? In de bios (denk ik) dezelfde trailer gezien, zit hier zeker wel naar uit te kijken!"


sorry hoor, maar TDKR is herhaling? ... van welke film dan? :S en deze clips ga ik niet kijken... zo blijft er nix over voor daadwerkelijke resultaat :P

NieuwsFilm

meest populair