Algemeen

Internationale poster Taken 2

Liam Neeson mag wederom aan de bak tijdens zijn vakantie in Istanbul.

door Jan-Peter Rook op 24.07.2012 om 16:23 in Algemeen
Na de eerste trailers is er kun je onderaan nu kijken naar de internationale poster van Taken 2. In de sequel op Taken (2008), ditmaal geregisseerd door regisseur Olivier Megaton (Colombiana, Transporter 3), heeft Liam Neeson wederom de hoofdrol en ook Maggie Grace keert terug. Dit keer is het echter niet de dochter (Grace) die gered moet worden, maar de vader (Neeson). Hij wordt namelijk gewraakt voor zijn daden in het eerste deel.

Taken 2 draait vanaf 25 oktober in de bioscoop.
27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tylerdv

Avatar

Vette poster! Ben erg benieuwd...

Banned

Avatar

Lijkt wel of die stad op instorten staat.... Die Liam toch... :P

Steve-O

Avatar

Om de een of andere reden zijn Neeson's actiefilms altijd van kwaliteit en niet bagger zoals Stallone en Willis nog uitschijten.

jaime91

Avatar

Steve-O "Om de een of andere reden zijn Neeson's actiefilms altijd van kwaliteit en niet bagger zoals Stallone en Willis nog uitschijten."

Ja eerlijk is eerlijk en niet om Sly of Willis nou de grond in te trappen maar Neeson is ook een veel betere acteur.

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Om de een of andere reden zijn Neeson's actiefilms altijd van kwaliteit en niet bagger zoals Stallone en Willis nog uitschijten."


Maar Neeson heeft niet in actie-toppers gespeeld als Willis en Arnie. Taken mag nog niet in de schaduw staan van films als Die Hard en Terminator 2 bijvoorbeeld.

Steve-O

Avatar

Frietgezicht "Maar Neeson heeft niet in actie-toppers gespeeld als Willis en Arnie. Taken mag nog niet in de schaduw staan van films als Die Hard en Terminator 2 bijvoorbeeld."

Ik had het niet over Arnie.

Neeson heeft dan weer wel in Batman Begins en Schindler's List gespeeld.

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Ik had het niet over Arnie.

Neeson heeft dan weer wel in Batman Begins en Schindler's List gespeeld."


Ja oeps foutje van mij,Cliffhanger dan,ook veel beter dan Taken.
Batman Begins ok,das geen leading role,vind ik iets anders,maar ok en Schindler's List is geen actie-film natuurlijk.
Maar ja,ik snap uberhaubt al niet waarom mensen Taken zo bijzonder vinden.

DieSoft

Avatar

Frietgezicht "Maar ja,ik snap uberhaubt al niet waarom mensen Taken zo bijzonder vinden."


Ik vind het een vette actie film, waarin Neeson zeer goed speelt, maar het is niet iets bijzonders nee.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Maar ja,ik snap uberhaubt al niet waarom mensen Taken zo bijzonder vinden."

Laat ik voor mezelf spreken, er zit een goed tempo in, de actiescenes zijn goed, hij is ontzettend spannend en er word goed in geacteerd. Hij verveelt geen moment. Ik vind het trouwens ook zeer knap dat Neeson dat allemaal nog kan op zijn oude leeftijd. Of dat hij überhaupt zo goed kan knokken. Hij is immers geen Jean Claude Van Damme die vanaf kleins af aan getraind is in martial arts ofzo, hij is een acteur die op zijn oude dag actiester wordt en dat vind ik echt zeer knap. Ben benieuwd hoe lang hij dat nog gaat volhouden met zijn inmiddels 60 jarige leeftijd.

Expendable

Avatar

Ziet er goed uit!

Maar om even te reagerenop bovenstaande reacties: Sly en Arnold zijn wel De Actiesterren.

pringles

Avatar

Banned "Lijkt wel of die stad op instorten staat.... Die Liam toch... :P"


haha in deel 1 zei hij ook dat ie desnoods de eiffeltoren zou slopen!

Jonathancrane

Avatar

Liam Neeson is de actie ster in de goeie actie films. The Grey, Taken, Unknown, The A-Team. Vond ze allemaal goed. Behalve Battleship, laten we dat even duidelijk stellen.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ja true ;P vind Liam ook ietsje beter acteertalent dan de andere 2.

Ruige poster... enkel stom van da frans - -' neemt dan Engels

Jotun

Avatar

UnknowB "Ja true ;P ik vind Liam ook een wat groter acteertalent dan de andere twee.

Ruige poster... enkel stom van het Frans - -' neem dan Engels"


...
Natuurlijk is de poster er ook in het Engels.
Deze is toevallig in het Frans... Zucht.
Tevens de quote maar even opgepoetst tot Nederlands.

adofmirosch

Avatar

Expendable "Ziet er goed uit!

Maar om even te reagerenop bovenstaande reacties: Sly en Arnold zijn wel De Actiesterren."yeah ik vind het ook.

hun zijn voor mij de grooste actie legende's ooit.

Frietgezicht

Avatar

Jotun "...
Natuurlijk is de poster er ook in het Engels.
Deze is toevallig in het Frans... Zucht.
Tevens de quote maar even opgepoetst tot Nederlands."


Haha lol :E

Decepticon

Avatar

jaime91 "Laat ik voor mezelf spreken, er zit een goed tempo in, de actiescenes zijn goed, hij is ontzettend spannend en er word goed in geacteerd. Hij verveelt geen moment. Ik vind het trouwens ook zeer knap dat Neeson dat allemaal nog kan op zijn oude leeftijd. Of dat hij überhaupt zo goed kan knokken. Hij is immers geen Jean Claude Van Damme die vanaf kleins af aan getraind is in martial arts ofzo, hij is een acteur die op zijn oude dag actiester wordt en dat vind ik echt zeer knap. Ben benieuwd hoe lang hij dat nog gaat volhouden met zijn inmiddels 60 jarige leeftijd."
Ben ik met je eens, maar even een kleine rectificatie. Neeson heeft vroeger gebokst, dus hij heeft altijd wel degelijk een potje kunnen matten T+).
Hoe lang hij dit vol kan houden, wist hij afgelopen voorjaar bij The Graham Norton Show, niet te zeggen. Maar zo lang hij het nog kan, wil hij graag ook actiefilms blijven doen.

De poster is eigenlijk niks bijzonders.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ben ik met je eens, maar even een kleine rectificatie. Neeson heeft vroeger gebokst, dus hij heeft altijd wel degelijk een potje kunnen matten T+)."

Oke dat wist ik niet. Dacht dat hij de vechtscenes puur van de choreograaf geleerd kreeg. Hij heeft daarbij overigens ook nog het nadeel dat hij zo lang is wat Dolph Lundgren en K1 fighter Sem Schild bijvoorbeeld ook hebben. Ook dat lijkt me niet echt een handig. Hoop in ieder geval dat hij dit nog lang vol gaat houden, alleen heeft hij het voordeel dat hij grotendeels een ''gewone'' acteur is dus drama kan hij ook heel goed.

Frietgezicht

Avatar

Decepticon "Ben ik met je eens, maar even een kleine rectificatie. Neeson heeft vroeger gebokst, dus hij heeft altijd wel degelijk een potje kunnen matten T+).
"


Whaha,ik heb op karate gezeten en aardig wat banden gekregen(lang geleden maar als ik het goed heb geel groen blauw bruin zwart,in die volgorde?Of bruin met streep na bruin ofzo,pff) maar ik ken er nu echt geen reet meer van. Iedereen die weleens in het echt knokt weet dat je wat je geleerd hebt nooit toepast op straat.

B@chelor

Avatar

Frietgezicht "Iedereen die weleens in het echt knokt weet dat je wat je geleerd hebt nooit toepast op straat."
`

Vaak is het een paar klappen uitdelen en dan gelijk naar de grond. Straatvechten is heel anders dan die mooie vechtscenes in actiefilms Smiley face

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Whaha,ik heb op karate gezeten en aardig wat banden gekregen(lang geleden maar als ik het goed heb geel groen blauw bruin zwart,in die volgorde?Of bruin met streep na bruin ofzo,pff) maar ik ken er nu echt geen reet meer van. Iedereen die weleens in het echt knokt weet dat je wat je geleerd hebt nooit toepast op straat."
Oh jawel hoor, ligt eraan wat voor verdedigingstechnieken je leert. Dat men dat niet op straat gebruikt, ligt aan de persoon zelf. Dan heb je denk ik misschien niet echt heel veel interesse gehad, als je nu niks geen reet technieken meer kan/ken? Na geel krijg je eerst nog oranje. En tussen alle kleuren heb je nog 'halve kleuren'.

Ik heb 3 jaar op karate gezeten en kende alle materiaal tot de bruine band, maar door gelegenheden niet vaak examens kunnen doen en ben bij groen blijven steken.
Daarna 7 jaar taekwon-do gedaan, daar heb je geen halve bandenkleuren en heb daar veel meer echte verdedingstechnieken geleerd dan op karate. Wedstrijden gevochten, die je ook wel wint van hoger 'gerankte banders' :E.
Daarna nog een jaartje muay-thai gedaan.

Ik heb wel eens ruzie gehad en grijp direct terug op wat ik geleerd heb, van taekwon-do en de 'straattechnieken'. Als iemand die echte verdedingstechnieken kent, die je meestal alleen leert zoals bij jiu-jitsu en krav-maga, raak ik bv. bij een ruzie op straat echt niet geintimideerd, door iemand die aan kickboksen doet. Niet dat kickboksers tegen het zere been wil schoppen' Smiley face, ik respecteer alle vechtsporten, maar kickboksers kunnen simpel gezegd alleen stoten en trappen en kennen geen zelfverdediging.
Maar in een straatgevecht telt uiteraard de wet van de sterkste, maar ook de slimste, en diegene die het meest agressieve er op in hakt :P

Ik heb ook echt fanatiek getraind, maar train nu al jaren niet meer, maar ik kan het allemaal nog steeds hoor. Alleen de lenigheid is ietsje minder, maar af en toe doe ik nog steeds wel eens rekoefeningen.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Oke dat wist ik niet. Dacht dat hij de vechtscenes puur van de choreograaf geleerd kreeg. Hij heeft daarbij overigens ook nog het nadeel dat hij zo lang is wat Dolph Lundgren en K1 fighter Sem Schild bijvoorbeeld ook hebben. Ook dat lijkt me niet echt een handig. Hoop in ieder geval dat hij dit nog lang vol gaat houden, alleen heeft hij het voordeel dat hij grotendeels een ''gewone'' acteur is dus drama kan hij ook heel goed."
De technieken die hij in Taken doet, is uiteraard wel wat anders dan boksen. Maar ik hoop ook dat we nog mooie actiefilms van hem te zien krijgen.

Dolph Lundgren heeft ook altijd aan judo, karate en later kickboksen gedaan.

B@chelor

Avatar

Decepticon "Ik heb 3 jaar op karate gezeten en kende alle materiaal tot de bruine band, maar door gelegenheden niet vaak examens kunnen doen en ben bij groen blijven steken.
Daarna 7 jaar taekwon-do gedaan, daar heb je geen halve bandenkleuren en heb daar veel meer echte verdedingstechnieken geleerd dan op karate. Wedstrijden gevochten, die je ook wel wint van hoger 'gerankte banders' :E.
Daarna nog een jaartje muay-thai gedaan."


Haha, toevallig. Ik ben met Judo en Karate begonnen. Doe nu meer dan 12 jaar aan taekwondo en sinds een paar maanden muay-thai ;). Taekwondo (hoog trappen) komt nu goed van pas by muay-thai.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Haha, toevallig. Ik ben met Judo en Karate begonnen. Doe nu meer dan 12 jaar aan taekwondo en sinds een paar maanden muay-thai ;). Taekwondo (hoog trappen) komt nu goed van pas by muay-thai."
Haha, das idd toevallig Smiley face. Je had me even moeten corrigeren, wat betreft halve banden. Als ik mij goed herinner, krijg je bij teakwondo een slip(halve band), als je een examen net niet goed genoeg hebt afgerond. Tenminste, dat heb ik een keer gehad, toen ik voor groen ging en een paar keer mijn vuist niet dicht genoeg kneep, kreeg daarom de groene slip ipv groene band.

Ik ben er van af gegaan, omdat ik iets vrijer wilde beoefenen, muay-thai dus. Maar bij een 1e club verplaatste de training na een poosje naar een onhaalbaar tijdstip voor mij, bij een andere club later, was de training heel eentonig en bijna elke week hetzelfde.
Voor zowel muay-thai als taekwondo, mocht ik ergens weer opwillen, moet ik 20 minuten rijden met de auto, daar heb ik eigenlijk geen zin in.

Maar ik mis het taekwondo wel heel erg hoor, ik had altijd zo gruwelijk veel plezier in het trainen. De club is SiDoKwan Hoogeveen, die destijds jarenlang een 'afdeling' in Hardenberg had, dat was voor mij lekker dichtbij. Maar die is door te een tekort aan leden, samen met afdeling Meppel opgeheven. Ze noemden mij toen altijd Jean-Claude van Damme vanwege mijn lenigheid :E
Soms zit ik er sterk aan te denken om er toch weer op te gaan, maar die 1, 2 en 3 staps technieken heb ik echt niks mee, de 4-hoeks technieken (jhongs?) daarentegen, vind ik dan wel erg gaaf om te doen, daar was ik ook goed in.

Ik heb nog een vhs band met interland Nederland-Korea, mooi joh, de intro was helemaal opgezet als die in de film Best of the Best.

B@chelor

Avatar

Je hebt inderdaad van die slips, maar die heb ik gelukkig niet meer. Nu op naar m'n 2e Dan.

Ik ben ook een paar keer gestopt geweest en andere sporten geprobeerd, maar ik kwam elke keer terug bij taekwondo. Sinds 2008 train ik weer volop. Als je het echt mist moet je die 20min er gewoon voor over hebben. Doe wat je leuk vindt. Die 1-step-sparring vind ik ook ruk, net als hosinsul (zelfverdediging). Geef maar gewoon trappen en sparren. En de lessen lopen is ook heel goed voor je.

Over JCvD gesproken. Ik wilde altijd heel graag die zijwaartse trap kunnen, die hij in TimeCop doet in dat winkelcentrum. Lukt me eindelijk!

PS
We moeten niet te lang off topic gaan, anders wordt Tako boos. En dat willen we niet hebben! :P

Decepticon

Avatar

B@chelor "Je hebt inderdaad van die slips, maar die heb ik gelukkig niet meer. Nu op naar m'n 2e Dan.

Ik ben ook een paar keer gestopt geweest en andere sporten geprobeerd, maar ik kwam elke keer terug bij taekwondo. Sinds 2008 train ik weer volop. Als je het echt mist moet je die 20min er gewoon voor over hebben. Doe wat je leuk vindt. Die 1-step-sparring vind ik ook ruk, net als hosinsul (zelfverdediging). Geef maar gewoon trappen en sparren. En de lessen lopen is ook heel goed voor je.

Over JCvD gesproken. Ik wilde altijd heel graag die zijwaartse trap kunnen, die hij in TimeCop doet in dat winkelcentrum. Lukt me eindelijk!

PS
We moeten niet te lang off topic gaan, anders wordt Tako boos. En dat willen we niet hebben! :P"
Ja idd, dat moeten we niet hebben, scheelt miss dat dit alweer een wat ouder nieuwtje is.
2e Dan, mooi werk B@chelor! Die zelfverdediging vind ik dan wel weer mooi, mooie technieken, die men, mocht het ooit nodig zijn ;), ook echt kan gebruiken. Maar verder heb ik precies hetzelfde als jou, geef mij ook maar sparren en traptechnieken perfectioneren, lekker rammen op die kussens.
Nog een leuk weetje, bij dat interland, deed mijn trainer van toen ook mee.
Komende weken even de olympics in de gaten houden, ik hoop dat ik nog wat mee krijg van de teakwondo wedstrijden.

NieuwsFilm

meest populair