The Expendables 2 officieel Rated-R

Daarnaast een nieuwe banner van deze actiefilm.

In eerste instantie werd bericht dat The Expendables 2 een PG-13 rating zou krijgen. Dit zou te danken zijn geweest aan Chuck Norris, die moeite had met de 'vulgaire' taal in het scenario. Als die niet verwijderd zou worden, wilde hij volgens de geruchten niet meedoen. Enige tijd later bevestigde Sylvester Stallone dat die geruchten waarheid waren, om ze later weer tegen te spreken. The Expendables 2 zou zeker een R-rating krijgen. Nu is het officieel: de film zal inderdaad een R-rating krijgen, wegens veel geweld, taalgebruik en seksualiteit. Daarmee heeft de film eenzelfde rating als The Expenables.

Verder werd er nog een nieuwe banner vrijgegeven van de film, die sterk lijkt op een eerder verschenen banner. Net als op de vorige zien we alle actiehelden die in de film te zien zijn op een rij: Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude van Damme, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/3ac72dc.jpg][/url]

Als de Expendables wederom een opdracht krijgen van Mr. Church (Willis), lijkt dat een makkelijke klus te worden. Al snel blijkt dat echter niet het geval te zijn en staan niet alleen hun eigen levens op het spel, maar ook de wereldvrede. Hoe Stallone & co. zich een weg door hun tegenstanders schieten valt vanaf 16 augustus in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair