Eerste blik op Alexa Vega in Machete Kills

De actrice uit de Spy Kids films is duidelijk een paar maatjes groter geworden.

Actrice Alexa Vega heeft haar faam voornamelijk te danken aan de vier Spy Kids films uit 2001, 2002, 2003 en 2011. Ze speelde daarin de rol van Carmen Cortez en de meeste denken dan waarschijnlijk aan een meisje van rond de tien jaar. We zijn echter alweer zo'n 10 jaar verder na de originele trilogie en Alexa Vega overduidelijk ook, gezien onderstaande foto.

De foto is een promoshot voor Machete Kills, net als de Spy Kids films geregisseerd door Robert Rodriguez. In de opvolger van Machete (2010) speelt Vega de rol van KillJoy. Andere rollen zijn voor Danny Trejo, Mel Gibson, Amber Heard, Sofia Vergara, Zoe Saldana en Charlie Sheen. Ergens in 2013 in de bioscoop.



In Machete Kills wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.



NieuwsFilm

meest populair