TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Zaterdag 4 augustus om 22:00 op RTL8

De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze 1 voor 1 te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst...
Bekijk de afbeelding

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Zondag 5 augustus om 23:00 op RTL8

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachtse troef in het spel.
Bekijk de afbeelding

The Jackal (1997)

Maandag 6 augustus om 20:30 op RTL7

Een huurmoordenaar, The Jackal, moet een topman van de Amerikaanse regering elimineren. De enige die hem kan tegenhouden, is de IRA-terrorist Declan Mulqueen, die wordt vrijgelaten uit de gevangenis.
Bekijk de afbeelding

As Good as It Gets (1997)

Dinsdag 7 augustus om 20:30 op RTL7

Melvin Udall is een schrijver die aan dwangneurose lijdt. Zijn leven raakt totaal in de war wanneer hij op de hond van zijn buurman moet passen die door een ongeluk in het ziekenhuis ligt. Wanneer zijn vaste serveerster ook nog eens niet op komt dagen raakt hij helemaal in de stress.
Bekijk de afbeelding

Juno (2007)

Woensdag 8 augustus om 20:30 op RTL5

Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!
Bekijk de afbeelding

Die Hard (1988)

Donderdag 9 augustus om 20:30 op RTL7

Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De Kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.
Bekijk de afbeelding

The Hurt Locker (2008)

Vrijdag 10 augustus om 20:30 op RTL5

The Hurt Locker geeft een beeld van de gevaarlijke werkzaamheden van een Amerikaanse bombsquad in Irak, waar tot op de dag van vandaag zowat dagelijks doden vallen bij allerlei grote en kleine (bom)aanslagen.



NieuwsFilm

meest populair