Nieuwe trailer The Hobbit: An Unexpected Journey

Hoewel er niet bijster veel nieuwe beelden te zien zijn.

Hieronder de tweede trailer van The Hobbit: An Unexpecte Journey. Hij verschilt helaas niet zo heel erg veel van de eerste trailer, en daarom hebben we voor jullie genoteerd op welke momenten de nieuwe beelden te zien zijn.

0:23 - Bilbo's reactie op Gandalf
1:57 - Bilbo schuilt achter een boom in Mirkwood
1:59 - Gandalf, de dwergen en Bilbo rennen door een bos


The Hobbit: An Unexpected Journey volgt de avonturen van Bilbo Baggins (Martin Freeman). Op een dag klopt de tovenaar Gandalf (Ian McKellen), samen dertien dwergen (geleid door Thorin Oakenshield (Richard Armitage)) aan. Ze nodigen Bilbo uit om met hen mee te gaan op een epische queeste om het verloren dwergenkoninkrijk Erebor terug te claimen van de draak Smaug (Benedict Cumberbatch). De reis neemt het bonte gezelschap mee op een reis door Midden Aarde, die Bilbo's leven voor altijd zal veranderen.

Onlangs werd overigens bekend gemaakt dat The Hobbit niet als tweeluik te zien zal zijn, maar als trilogie. Dat houdt in dat de eerste film op 14 december dit jaar uitkomt, de tweede, The Hobbit: There and Back Again op 13 december 2013 en de derde film ergens in de zomer van 2014.

NieuwsFilm

meest populair