Joss Whedon tekent voor The Avengers 2

Hij zal zowel het scenario schrijven als regisseren.

Vers van de pers: regisseur Joss Whedon, die ons enkele maanden geleden het uitermate succesvolle The Avengers voorschotelde, heeft nu officieel getekend voor het vervolg. Hij zal zowel meeschrijven aan het scenario, als de film regisseren.

Daarnaast bevestigde Disney dat Whedon ook officieel verbonden is aan de televisieserie die zich in het Marvel-universum af moet spelen.

Eerder nog liet Whedon weten dat hij er nog niet zeker van was of hij het vervolg ook zou regisseren. Het leek hem leuk, maar het was veel werk, en in zijn ogen ook moeilijk om andermans verhaal te vertellen. Desondanks had hij genoeg ideeën om voor het vervolg te tekenen. “It’s an enormous amount of work telling what is ultimately somebody else’s story, even though I feel like I did get to put myself into it. But at the same time, I have a bunch of ideas, and they all seem really cool.”

Fans maakten zich eerder zorgen dat de regisseur niet zou tekenen voor het vervolg, maar die zorgen zijn nu dus voorbij. Er is verder nog geen officiële releasedatum geprikt voor The Avengers 2, maar vooralsnog lijkt het erop dat deze in de zomer van 2015 uit zal komen.



NieuwsFilm

meest populair