Sean Penn wordt Crazy for the Storm

Wederom een survivalverhaal voor de regisseur van Into the Wild.

De vorige keer dat Sean Penn een film regisseerde was in 2007, toen bracht hij Into the Wild uit. Die film werd zowel bij critici als het publiek een groot succes, dus het werd wel eens tijd worden dat Penn weer een film regisseerde. Dat lijkt nu te gaan gebeuren, want Penn heeft zijn ogen laten vallen op het boek Crazy For The Storm.

Crazy For The Storm zijn de memoires van Norman Ollestad, dat bovenal vertelt over zijn leven met zijn vader. Vanaf het moment dat Norman drie jaar oud was, leerde hij van zijn vader hoe te overleven. Toen hij elf jaar oud was, bleken de vaardigheden die hij van zijn vader had geleerd hard nodig. Terwijl Norman samen met zijn vader en diens vriendin in een vliegtuigje zaten, stortte dat neer in de San Gabriel bergen. Norman was de enige overlevende en moest alles wat zijn vader hem had geleerd toepassen om te overleven en de weg naar de bewoonde wereld terug te vinden.

De film lijkt geschikt voor Penn, die in zijn films focust op vader-zoon-relaties, de relatie tussen mens en natuur en op wilskracht. Het zal natuurlijk wel een flinke klus worden om een elfjarige te vinden die Ollestad kan spelen.

Het is nog vroeg, maar Will Fetters, die het scenario van The Lucky One schreef, werkt al aan een scenario.



NieuwsFilm

meest populair