Universal wil Jim Carrey voor Kick-Ass 2

De acteur zou een enorme fan zijn van Mathew Vaughns origineel uit 2010.

Jeff Wadlows geplande Kick-Ass sequel begint al een aardige cast te krijgen met sleutelrollen voor o.a. John Leguizamo, Donald Faison, Morris Chestnut en Robert Emms. Daarnaast keren Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz, Nicolas Cage en Christopher Mintz-Plasse ook weer terug. Toch wil Universal er nog een grote naam bij hebben en ze zijn uitgekomen bij Jim Carrey.

De studio probeert Carrey over te halen met een treffende bijrol. Het gaat om The Colonel, afkomstig uit de originele comics van Mark Millar en John Romita, Jr. Het personage is een voormalig werknemer van übercrimineel John Genovese. The Colonel verlaat de organisatie nadat hij een religieuze openbaring heeft gehad. Hij richt Justice Forever op, een superheldenteam waar later ook Kick-Ass (Johnson), Insect Man (Emms) en Doctor Gravity (Faison) deel van uit zullen maken.

In Kick-Ass 2: Balls To The Wall nemen Kick-Ass en Justice Forever het op tegen een groep supervijanden onder leiding van Red Mist (Mintz-Plasse), die nu gaat onder de naam The Mother Fucker. De film komt in Nederland op 18 juli 2013 uit.

NieuwsFilm

meest populair