Video

Nieuwe trailer 'The Impossible' van 'The Orphanage' regisseur Juan Antonio Bayona

Naomi Watts en Ewan McGregor krijgen te maken met de tsunami die in 2004 talloze levens eiste.

door Jan-Peter Rook op 21.08.2012 om 15:20 in Video
Hieronder vind je een nieuwe trailer van The Impossible, de nieuwe film van regisseur Juan Antonio Bayona (The Orphanage). Het verhaal volgt Henry (Ewan McGregor), Maria (Naomi Watts) en hun drie zoons die op vakantie zijn in Thailand. Maar dan krijgen ze te maken met de tsunami die in 2004 talloze levens eiste. De familie wordt uit elkaar gerukt en ze doen er alles aan om elkaar weer te vinden.

De film komt in Nederland op 17 januari 2013 uit.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jeeh

Avatar

Ziet er mooi uit, maar weer zo'n trailer die ALLES laat zien.

Sla de trailer over, dan valt er vast meer van de film te genieten.

seppe

Avatar

Ik denk dat ze elkaar weer vinden. Voor de rest ziet het er wel goed uit, maar niet echt mijn film. Meer iets voor m'n moeder.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er schoon uit ;S maar damn... ik ga echt blijte (=huilen) moest ik deze film zien ;S ZOu het niet in m'n leven willen maken ;S

evilkraanvogelz

Avatar

Prachtig! En ook een goed teken dat Naomi Watts en Ewan McGregor het de moeite waard vinden. Dat vind ik allebei echt een van de betere in het vak.
Wel hoop ik dat het niet zo wordt als "De Storm". Waarbij het eerste half uur fantastisch is en alles daarna inkakt. Hoewel dat begrijpelijk was maar toch...
Heb wel erg zin in deze film!

rjnacken

Avatar

Ik moet nu al janken!

Denman

Avatar

Zet de trailer op pauze op 2.22. Ze zijn weer bij elkaar. De trailer is voor mij al de complete film. Meer hoef ik ook echt niet te zien.

NieuwsFilm

meest populair