High-res teaserposter RED 2

"Still Armed. Even More Dangerous. Reloaded. 2013." Juist!

Eerder dit jaar werd onderstaande poster van RED 2 al gespot op het filmfestival van Cannes. Summit Entertainment heeft na enige tijd wachten de poster nu ook officieel in een high-res versie het interweb opgestuurd. De voornaamste hoofdrolspelers zijn in een silhouet op de - uiteraard flink rood gekleurde - poster terug te vinden. De eerdere begeleidende tagline "Still Armed. Even More Dangerous. Reloaded." is echter verdwenen.

Muisklik voor een vergroting



De regie van de sequel op de succesvolle comicverfilming RED (2010), die zo'n $200 miljoen noteerde aan de wereldwijde bioscoopkassa, is in handen van regisseur Dean Parisot (Fun With Dick and Jane, Galaxy Quest). Er zijn terugkerende rollen voor Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, John Malkovich en de nieuwkomers zijn onder meer Neal McDonough, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones en Byung-Hun Lee.

De actiekomedie, die gebaseerd wordt op een comic van Warren Ellis and Cully Hammer, gaat zich volgens de geruchten afpelen deels in Europa en moet op 2 augustus 2013 in de bioscoop verschijnen. Hieronder een trailer van het eerste deel.



NieuwsFilm

meest populair