Cobie Smulders speelt vrouwelijke hoofdrol in 'Starbuck'

Een film waarin Vince Vaughn maar liefst vijfhonderd kinderen heeft.

Cobie Smulders, die vooral bekend is door haar rol in de televisieserie How I Met Your Mother en later met The Avengers bekend werd, heeft getekend voor de vrouwelijke hoofdrol in Starbuck. Daarin zal ze tegenover Vince Vaughn en Chris Pratt te zien zijn. Starbuck is de Amerikaanse remake van een Canadese comedy hit uit 2011

De originele film was geregisseerd en geschreven door Ken Scott, en in de hoofdrol speelde Patrick Huard. Zijn rol wordt nu door Vaughn gespeeld. Hij speelt David Wozniak, een volwassen luilak die leert dat hij als spermadonor de vader is van meer dan vijfhonderd kinderen. Wanneer een grote groep van hen een petitie tekenen om achter de identiteit van hun vader te komen, moet David beslissen of hij wel of niet wil dat het nieuws uitkomt. Daar komt nog eens bij dat zijn vriendin (gespeeld door Smulders) moet beslissen of hij de vader van hun potentiële kind kan zijn.

Scott zal de Amerikaanse remake van zijn eigen film schrijven en regisseren. Later dit jaar beginnen de opnames. Hieronder een trailer van het origineel.


NieuwsFilm

meest populair