Algemeen

Cobie Smulders speelt vrouwelijke hoofdrol in 'Starbuck'

Een film waarin Vince Vaughn maar liefst vijfhonderd kinderen heeft.

door Jim Pedd op 28.08.2012 om 12:13 in Algemeen
Cobie Smulders, die vooral bekend is door haar rol in de televisieserie How I Met Your Mother en later met The Avengers bekend werd, heeft getekend voor de vrouwelijke hoofdrol in Starbuck. Daarin zal ze tegenover Vince Vaughn en Chris Pratt te zien zijn. Starbuck is de Amerikaanse remake van een Canadese comedy hit uit 2011

De originele film was geregisseerd en geschreven door Ken Scott, en in de hoofdrol speelde Patrick Huard. Zijn rol wordt nu door Vaughn gespeeld. Hij speelt David Wozniak, een volwassen luilak die leert dat hij als spermadonor de vader is van meer dan vijfhonderd kinderen. Wanneer een grote groep van hen een petitie tekenen om achter de identiteit van hun vader te komen, moet David beslissen of hij wel of niet wil dat het nieuws uitkomt. Daar komt nog eens bij dat zijn vriendin (gespeeld door Smulders) moet beslissen of hij de vader van hun potentiële kind kan zijn.

Scott zal de Amerikaanse remake van zijn eigen film schrijven en regisseren. Later dit jaar beginnen de opnames. Hieronder een trailer van het origineel.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Tjezus wat een verhaal O+ Hoeveel bezoekjes zou die daar wel niet gepleegd hebben? :E

Frietgezicht

Avatar

Haha,moet er al niet aan denken dat er 1 lijperd voor me deur staat die zegt 'je bent me pa' laat staan een rij langer dan bij Space Mountain.

Jonathancrane

Avatar

Leuk en aardig deze remake, maar waar is het origineel te zien ?

Moviemagic

Avatar

Angelater "Tjezus wat een verhaal O+ Hoeveel bezoekjes zou die daar wel niet gepleegd hebben? :E"


Ik denk toch maar een handvol. :E

Ontopic:

Dit kan wel eens iets gaan worden. Het orgineel "trekt" me ook wel aan. ;)

Orangey

Avatar

Ik heb het origineel niet gezien, en daar heb ik ook geen zin in. dus deze remake kan me gestolen worden, verhaal klinkt leuk, maar er zullen wel weer de nodige zoetsappigheden en cliche's tegenaan gegooid worden. bovendien vind ik vince vaughn geen leuke vent en een matige acteur. chris pratt is wel aardig, maar niet opvallend. cobie smulders vind ik een leuke verschijning en een zeer aardige actrice

NieuwsFilm

meest populair