Nieuwe Star Trek stuk duisterder

Maar toch met humor, want het is geen Batman (aldus Chris Pine).

In een interview met TotalFilm ging acteur Chris Pine, die in Star Trek 2 wederom te zien zal zijn als James T. Kirk, in op de toon van de film. Deze zal zijn zoals de eerste film, ”but darker.” Daarbij benadrukte Pine meteen dat dit niet in de stijl van Christopher Nolans Batman zal zijn. ”We’re not making Batman. That’s not our deal.”

De toon van de film zal eerder lijken op die van de eerste rebootfilm. Toen legde regisseur J.J. Abrams nadruk op een samenspel van humor en actie. Dat mogen we nu ook verwachten volgens Pine. "There's comedy, which I think J.J. does a great job of, but, like the first one, there's some serious issues being dealt with. And I'd say the threat is even greater in this one."

Maar, het zal de bemanning van de Enterprise toch een stuk moeilijker gemaakt worden. Het verhaal is ook van eenzelfde schaal als in de vorige film. "The force [the Enterprise crew] are met with is much more frightening. It's relentlessly action-packed and in terms of character development it goes places you'd never expect. The arc is huge for all the characters. It's a really big story - I can't hype it enough!"

Hoe dat eruit gaat zien, valt vanaf 16 mei 2013 in de bioscopen te zien. Hieronder nog een trailer van het eerste deel.



NieuwsFilm

meest populair