Ook 'Transformers 5' hangt in de lucht

Wordt het dan toch Back-to-Back voor Bay?

Toen Michael Bay eerder dit jaar officieel werd aangesteld voor de vierde Transformers film zei hij wederom dat het zijn laatste deel zou gaan worden. Hij beloofde dit ook bij het derde deel Transformers: Dark of the Moon (2011). Acteur Glenn Morshower, die in de eerdere drie films de rol speelde van General Morshower, zegt nu dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat er ook een vijfde film gaat komen.

Tijdens Con X KC liet de acteur, die ook de intro doet van Tranformers: The Ride 3D, weten dat hij terugkeert voor het vierde deel en waarschijnlijk ook het vijfde deel: "After I did the opening ceremonies for the ride, [executive producer] Steven Spielberg walked up to me and chatted and said 'You know we've got you set to do the fourth one and probably the fifth one on the heels of that." Morshower suggereert dat er zowel een vierde als een vijfde film opgenomen gaat worden. "So, I guess in December we are on our way to making 4 and 5."

Dit zou dus kunnen betekenen dat Bay zowel het vierde als vijfde deel back-to-back opneemt. Ook het eerdere bericht dat een groot gedeelte van de cast uit de eerste trilogie niet zou terugkeren voor Transformers 4, staat nu ter discussie. Met het nieuws dat het vierde deel voortborduurt op het derde deel zou het zomaar kunnen dat er veel meer bekende gezichten terugkeren dan verwacht.

Hieronder General Morshower intro voor Tranformers: The Ride 3D:



NieuwsFilm

meest populair