Fan maakt Comic-Con Ant-Man beelden na

Die beelden krijgen we niet te zien, een impressie ervan wel.

Het laatste dat we hoorden over Ant-Man, is dat de film na afronding van de opnames van Thor: The Dark World opgenomen zou worden. De film zal dan waarschijnlijk eind 2014 in de bioscopen verschijnen. In eerste instantie waren er slechts geruchten rondom de film, totdat Marvel op de San Diego Comic-Con enkele testbeelden liet zien.

Die beelden verschenen niet online, maar Deviant Art gebruiker ‘Samurai Jack’, die erbij was toen de beelden vertoond werden. Op basis van wat hij zich kon herinneren heeft hij vervolgens onderstaand filmpje gemaakt. Deze lijken overigens op omschrijvingen die er eerder van verschenen.


Overigens kwam er laatst bericht dat de beelden mogelijk online zullen verschijnen. Zeker is dit niet, maar Marvel denkt erover na. Als de echte testbeelden online staan, plaatsen we die natuurlijk direct.

Er is nog niet veel bekend rondom wat uiteindelijk de film rondom Ant-Man moet worden. Het is duidelijk dat Edgar Wright de film zal regisseren, en dat hij het scenario samen met Joe Cornish schreef. Beiden bleken daar erg tevreden mee te zijn. Plannen voor de cast zijn er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair