Matt Reeves regisseert 'Dawn of the Planet of the Apes'

De Twilight Zone film lijkt op de lange baan geschoven te zijn.

Cloverfield-regisseur Matt Reeves heeft getekend om de regie van Dawn of the Planet of the Apes op zich te nemen. Hij stond bovenaan de lijst van regisseurs die het roer van Rupert Wyatt wilden overnemen. Andere namen die op de lijst stonden waren J. Blakeson (The Disappearance of Alice Creed), Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), Guillermo del Toro (Pacific Rim), Juan Antonio Bayona (The Impossible) en Rian Johnson (Looper).

De vorige film die Reeves regisseerde was Let Me In, en die werd goed ontvangen. Vervolgens mocht hij bij Warner beginnen met een Twilight Zone-film, maar daar hebben we nog maar weinig over gehoord. Er is nog altijd geen goed scenario, dus de verwachting is dat dit project pas ná 2014 gemaakt zal worden.

Dat vermoeden wordt gesterkt door het vertrouwen dat uitgesproken werd door 20th Century Fox in het halen van de geplande releasedatum van 23 mei 2014. Van Dawn weten we verder dat er recentelijk een nieuw scenario door Rick Jaffa en Amanda Silver ingeleverd werd. Dat beviel de studio erg goed volgens de laatste berichten.

NieuwsFilm

meest populair