Zal Ms. Marvel zich bij 'The Avengers' voegen?

Emily Blunt en Ruth Wilson zouden in de race zijn voor de rol.

Zullen The Avengers nog een vrouwelijk lid krijgen in het vervolg, dat over drie jaar moet verschijnen? In de Daily Mail stond een artikel dat daar in ieder geval duidelijk naar hint. In een alinea wordt verteld dat Emily Blunt en Ruth Wilson hun best doen de rol van Ms. Marvel in The Avengers 2 te bemachtigen.

"British actresses Emily Blunt and Ruth Wilson are head-to-head in a race for the most sought-after new female role in Hollywood. Emily, star of The Young Victoria, and Ruth, from TV’s Luther, are both hotly tipped to play superhero Ms Marvel in Avengers 2, the sequel to Avengers Assemble."

Dit is natuurlijk niets meer dan een gerucht. Het is zelfs de eerste keer dat iemand Ms. marvel voor het Marvel Cinematic Universe heeft genoemd, maar als ze in de film te zien zal zijn, kunnen de twee genoemde dames wel eens een goede keuze zijn.

Ms. Marvel kwam in 1968 voor het eerst in een Marvel comic voor, toen ze gewond raakte door de explosie van een Kree-wapen. Haar DNA mengde zich met dat van Captain Marvel, waarop ze superkrachten kreeg. Wat vinden jullie, moet Ms. Marvel zich bij het team voegen?



NieuwsFilm

meest populair