Sentinels in 'X-Men: Days of Future Past'

Mark Millar over de film: "X-Men meets The Terminator".

Het duo Matthew Vaughn en comic-legende Mark Millar werkten in 2010 samen aan de eerste Kick-Ass en nu kunnen ze ook samen aan de slag aan X-Men: Days of Future Past, aangezien Vaughn de superheldenfilm regisseert en Millar onlangs door 20th Century Fox werd aangetrokken om te adviseren bij alle Marvel films die de studio komende jaren wil uitbrengen. Tegenover SFX Magazine liet Millar kort iets kwijt over de sequel op X-Men: The First Class uit 2011:

"Vaughn is going for a big sci-fi style thing with X-Men: Days of Future Past. It's X-Men meets The Terminator. You've got robots, you've got time travel, you've got superheroes - it's got everything in one film."

Met "robots" verwijst Millar naar alle waarschijnlijkheid naar de Sentinels, die in de strips worden ingezet om mutanten op te sporen. In X-Men: The Last Stand waren de mega-robots al kort te zijn tijdens de scene in de "Danger Room". Mogelijk biedt het tijdreizen de mogelijkheid om de eerdere trilogie te koppelen aan de nieuwe "prequel"-reeks van Vaughn.

'X-Men: Days of Future Past moet op 17 juni 2014 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Hieronder de scene in de "Danger Room" in The Last Stand (2006):



NieuwsFilm

meest populair