Keith Richard zeker van rol in 'Pirates of the Caribbean 5'

Penelope Cruz is nog niet zo zeker van haar terugkeer.

Rolling Stones gitarist Keith Richards weet zeker dat hij terug zal keren voor de vijfde Pirates of the Caribbean-film. Hij weet nog niet wanneer de opnames zullen beginnen, maar is er wel zeker van dat hij wederom te zien zal zijn als Captain Teague, de vader van Johnny Depps hoofdpersonage, Captain Jack Sparrow.

Hij vertelde dat hij enkel wacht op een telefoontje van Depp, en is er vrij zeker van dat hij dat zal krijgen. Zijn kostuum, baard en shirt heeft hij al klaarliggen. "So they say, you know, I've got the costume, and I'm waiting for the heads up, but apparently there is. I don't know if it'll be next year that we shoot it or whatever, but as I say, you know, I got the costume and the beard and the shirt. I'll wait for a call from Johnny."

Richards was al in de afgelopen twee Pirates-films te zien als Captain Teague. Maar terwijl hij er zeker van is terug te keren, is er iemand anders die daar niet zo zeker van is: Penelope Cruz. Zij was in Pirates 4: On Stranger Tides te zien als Angelica Teach, en gaf recentelijk nog aan dat ze niet zeker weet of ze die rol nog eens mag spelen.

"Have I heard anything? No, I haven't. I haven't read a script. I haven't heard anything. With Johnny and the director Rob Marshall, it's like anything. But I don't mean movies. I consider them my friends. And I really love them and respect them."

Mocht zij niet terugkeren, dan staat er nog iemand te wachten om weer in een Pirates-film te spelen. Dat is Orlando Bloom, die in de eerste drie films de rol van Will Turner speelde. Hij gaf aan teleurgesteld te zijn dat hij niet in de vierde film te zien was, en met alle plezier weer terugkeert voor de vijfde.

Wanneer de film er komt is niet bekend. Het is wel bijna zeker dat deze er zal komen, gezien recentelijke uitspraken van regisseur Rob Marshall. Volgens hem werd er hard gewerkt aan het scenario door Terry Rossio, en zou men de fouten die in de vierde film gemaakt waren rechtzetten.

Hieronder een video van de DVD van de derde film uit de franchise. Daarin spreekt Richards over zijn rol, en zijn ervaringen op de set.



NieuwsFilm

meest populair