Michael Bay ontkent geruchten over Mark Wahlberg in 'Transformers 4'

Maar, hoe serieus moeten we zijn woord nemen?

Twitchfilm maakte eergisteren nog bekend dat Mark Wahlberg in gesprek zou zijn met Michael Bay over een mogelijke rol in Transformers 4. Het bericht ging snel het internet over, en speculatie ging dan ook snel van start. Twitch is immers niet bepaald de minst betrouwbare bron, dus als zij het zeggen, zou het wel eens echt zo kunnen zijn. Maar, wat bleek? Bay is wel in gesprek met Wahlberg, maar niet over een rol in Transformers 4.

De regisseur vertelde dit zelf op zijn website, waar het volgende korte bericht op plaatste. "The Mark Wahlberg T4 rumor is just a rumor. Mark and I are talking about another film project."

Echter, heel serieus hoeven we dat niet te nemen. Zo kunnen we ons nog goed herinneren dat de regisseur ooit vertelde dat Megatron niet in Transformers: Revenge of the Fallen te zien zou zijn. Of misschien nog iets verser: de regisseur zou naar eigen zeggen überhaupt geen zin hebben in een vierde Transformers-film. Elk van die verhalen die door Bay zelf verteld werden, bleken uiteindelijk niet waar te zijn. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat hij nu verteld hoe de zaken echt zitten, maar het zo maar eens zo kunnen zijn dat in de niet al te verre toekomst blijkt dat Wahlberg toch in de film is.

Gelukkig hoeven we daar niet eens zo heel lang op te wachten. Ehren Kruger, die verantwoordelijk was voor de scenario’s van Revenge of the Fallen en Dark of the Moon, schrijft op dit moment het scenario. Een releasedatum is ook al geprikt: vanaf 26 juni 2014 moet de film al in de bioscopen draaien.


NieuwsFilm

meest populair