DVD releases week 44

Met deze week o.a 'The Amazing Spider-Man' en 'Cosmopolis'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Amazing Spider-Man (2012)

Regie: Marc Webb

The Amazing Spider-Man is het verhaal van Peter Parker, die bij zijn oom en tante woont. Zijn ouders verdwenen namelijk spoorloos toen hij nog een kind was. Nu is hij een tiener en gaat hij naar de middelbare school, waar hij Gwen Stacy ontmoet. Al snel worden de twee verliefd op elkaar, maar dat gaat niet helemaal zonder problemen. Zijn zoektocht naar de ware toedracht van de verdwijning van zijn ouders leidt hem naar Oscorp en het laboratorium van Dr. Curt Connors. Dit was een collega van Peters vader, maar ook hij heeft een geheim te verbergen. Net als Peter, die ook Spider-Man is, heeft Connors ook een alter ego: The Lizard. Terwijl de strijd tussen die twee losbarst, moet Peter keuzes maken die zijn leven veranderen en zijn lot als held vormen.
Bekijk de afbeelding

Cosmopolis (2012)


In Cosmopolis reist de multimiljonair Eric Packer door Manhattan in een poging om zijn haren te laten knippen. Tijdens zijn zoektocht naar een kapsalon probeert hij gewoon zijn zaken te regelen zoals altijd, maar in de chaos die op zijn pad komt - waaronder een presidentiële stoet, antiglobaliseringsprotesten en de begrafenis van een beroemdheid - maakt hij enkele verkeerde beslissingen.
Bekijk de afbeelding

Headhunters (2011)


Roger is een man die het allemaal lijkt te hebben: hij is de meest succesvolle headhunter van Noorwegen, is getrouwd met de mooie galeriehoudster Diana en woont in een prachtige villa. Hij leeft echter boven z'n stand. Om z'n levensstijl te kunnen volhouden steelt hij kunstwerken. Op de opening van een nieuwe galerie stelt z'n vrouw hem voor aan Clas Greve. Deze laatste is niet alleen de perfecte kandidaat voor de positie van CEO van het GPS-bedrijf Pathfinder waar hij momenteel voor werkt, maar tevens bezit hij ook een zeer waardevol schilderij. Roger ziet z'n kans om financieel onafhankelijk te worden en bereidt z'n grootste slag ooit voor. Hij raakt echter al snel verwikkeld in problemen - en het zijn geen financiële problemen die hem ditmaal dreigen te nekken. De jacht is geopend.
Bekijk de afbeelding

38 témoins (2012)


Een brute moord in Le Havre. 38 mensen zijn getuige geweest, maar zeggen niets gezien of gehoord te hebben. Een beklemmende, ontroerende en mooi gedraaide film met een sterke cast, onder wie Yvan Attal, Sophie Quinton en Nicole Garcia. Belvaux laat scherp zien wat angst en schaamte doen met een mens.
Bekijk de afbeelding

Joris en Boris en het Geheim van de Tempel (2012)


Joris en Boris moeten op Cyprus op zoek naar iets wat hun voorouders ze hebben nagelaten. Als dan blijkt dat het lot van alle liefde en geluk in de wereld in hun handen ligt begint er een spannend avontuur.
Bekijk de afbeelding

Witchville (2010)


Malachy keert terug naar zijn geboortedorpje om de kroon van zijn reeds gestorven vader over te nemen. Er wordt hem verteld dat verschillende heksen het dorpje langzaam uitroeien en al snel raakt hij met hen in gevecht. Zal hij het dorpje kunnen redden?
Bekijk de afbeelding

L!fe Happens (2011)


Kim is een feestbeest dat zich nergens voor schaamt. Wanneer ze na een onenightstand onverwachts in verwachting blijkt te zijn moet ze de realiteit onder ogen zien te komen. Duidelijk niet klaar voor een baby beseft ze uiteindelijk dat goed ouderschap voor een kostbaar klein jongetje zo zijn eigen beloningen geeft.



NieuwsFilm

meest populair