Guillermo del Toro aan de slag met bovennatuurlijke superheldenfilm 'Heaven Sent'

Met personages als Deadman The Spectre, Swamp Thing en Constantine Hellblazer.

De website Latino Review meldt het bericht dat filmmaker Guillermo del Toro nabij een deal is met Warner Bros. om de film Heaven Sent te regisseren. Het zou een soort bovennatuurlijke superheldenfilm moeten worden, waarin DC Comics personages Deadman, The Spectre, Swamp Thing, Constantine Hellblazer, Phantom Stranger, Zatanna, Zatara, Sargon en Etrigan the Demon te zien zouden moeten zijn.

Ondanks dat Del Toro voorlopig zoet is met de sci-fi actiefilm Pacific Rim (2013) en de stop-motion film Pinocchio (2014) en mogelijk ook eerst werk maakt van Hellboy 3, lijkt het erop dat Warner Bros. in ieder geval wel zin heeft in het project. De juridische afdelingen zouden namelijk al enige tijd bezig zijn om alle filmrechten in handen te krijgen.

Del Toro wordt ook nog gelinkt aan films als Haunted Mansion en Frankenstein. Del Toro is overigens vaker als (uitvoerend) producent actief dan regisseur. Na zijn laatste film Hellboy II: The Golden Army (2008) produceerde hij zo'n twaalf titels, onder meer een hele reeks DreamWorks Animatiefilms. In die gevallen was hij een uitvoerend producent.



NieuwsFilm

meest populair