Sullivan Stapleton over '300: Rise of an Empire'

De hoofdrolspeler is net klaar met een week onderwateropnames.

De Australische acteur Sullivan Stapleton, die binnenkort in 300: Rise of an Empire te zien zal zijn, gaf tijdens de Morning Show een interview over de film. Daarin ging hij onder meer in op het plot, en op de opnames.

Zo vertelde hij over die opnames dat hij net klaar was in Leavesden Studios. Daar werden enkele scènes die zich op het water afspelen opgenomen, en als we Sullivan moeten geloven was dat niet de fijnste ervaring. "I basically spent a week under water - drowning."

De film is, zo vertelt Sullivan verder, geen prequel, maar een parallelle film. Deze gebeurt tegelijkertijd met 300, als de Spartanen bij Thermopylae vechten tegen de Perzen. "We are on the water, fighting the Persians, on ships."

Zijn grote vijand in de film is verder actrice Eva Green, die de rol van Artimesia speelt. "She's my arc-enemy in this film. So we have a couple of great battle scenes together," vertelt Stapleton.

Hieronder de volledige video waar de acteur spreekt over zijn ervaringen met de opnames van de film die vanaf 1 augustus 2013 in de bioscopen te zien moet zijn.



NieuwsFilm

meest populair