Algemeen

Mark Wahlberg mogelijk toch in 'Transformers 4'

Michael Bay is door de geruchten aan het twijfelen gebracht.

door Jim Pedd op 07.11.2012 om 14:12 in Algemeen
Korte tijd deed het gerucht de ronde dat regisseur Michael Bay in overleg zou zijn met Mark Wahlberg over een mogelijke rol in Transformers 4. Bay ontkende dit zelf op zijn website, door te stellen dat hij en Wahlberg over een ander project overleg voerden.

Nu plaatste de regisseur echter een nieuw bericht op zijn website, waarin hij schrijft dat hij en Wahlberg een goede samenwerking hadden op de set van Pain & Gain. Nu zouden de internetgeruchten hem op een idee hebben gebracht. Het verhaal wordt op dit moment nog bedacht, maar Bay heeft schijnbaar wat ideeën gekregen door het gerucht.

Hieronder het volledige bericht:

I squashed a rumor that was on the internet last week. It was about Mark Walhberg. Mark was rumored to be staring in Transformers 4. We are working on another movie together, not T4. I had such a great time working with Mark on Pain and Gain, and he gave such a great performance – well let’s say that very internet chatter gave me some ideas. We are at the inception of our story process right now on T4. Let’s say some ideas are gaining traction with me and my writer – so I’m here to say thanks internet chatter.

Waar Transformers 4 over zal gaan is nog niet bekend. Scenarist Ehren Kruger en Bay werken op dit moment nog aan het scenario. De opnames zullen beginnen op 26 juni 2014.

Met dank aan Decepticon voor de linktip.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bramme

Avatar

"De opnames zullen beginnen op 26 juni 2014."

En de dag erop al in de zalen? Da's straf!

twisted

Avatar

Marky Mark is wel een aardige acteur en zou een leuke aanwinst zijn voor T4. Ben verder benieuwd wat ze er verder van maken, want heb het aan de ene kant wel gehad met de Transformers, maar ik laat me verassen.

Chrischzz

Avatar

Had Bay voor de vorige films maar wat meer naar het internet volk geluisterd..

Nevec

Avatar

Chrischzz "Had Bay voor de vorige films maar wat meer naar het internet volk geluisterd.."


haha idd, dan hadden we een stuk betere films gehad

chakib82

Avatar

Ze bedoelen vanaf juni 2014 in de bioscoop.

Frietgezicht

Avatar

Chrischzz "Had Bay voor de vorige films maar wat meer naar het internet volk geluisterd.."


Ja en dan? Denk dat die man niks beters van Transformers kan maken. Die zal echt niet express films met weinig spanning en een lomp verhaal enz maken. Volgens mij wilde hij na deel 2 zo graag met deel 3 het goedmaken(en volgens mij hebben er 234 topics op FT daarover gestaan) en hoewel deel 3 beter was was het ook geen hoogvlieger.

Hier en daar zie ik toch mensen die weer hoop krijgen nu die reboot aankondigt maar behalve andere acteurs enz zal die heus niet beter worden dan deel 1(wel leuke film en de beste van de 3 imho)

Pete_027

Avatar

Als we nou met z`n allen het gerucht dat Michael Bay stopt met het regisseren van Transformers4 op het Internet gooien misschien dat hij dat dan ook gaat overnemen:P

Gigan72

Avatar

Pete_027 "Als we nou met z`n allen het gerucht dat Michael Bay stopt met het regisseren van Transformers4 op het Internet gooien misschien dat hij dat dan ook gaat overnemen:P"


Pffffffffff it's getting old dude :N

Pete_027

Avatar

Gigan72 "Pffffffffff it's getting old dude :N"


Like Bay himself:P

NieuwsFilm

meest populair