Neeson, Ferrell, Brie en Offerman voegen zich bij 'LEGO'

Er is een sterke stemmencast samengesteld voor de animatiefilm.

Warner Bros. heeft vier nieuwe acteurs toegevoegd aan de stemmencast van haar aankomende LEGO-film. Deadline schrijft dat Alison Brie, Will Ferrell, Liam Neeson en Nick Offerman getekend hebben om een stem in te spreken in de film. Daarmee voegen zij zich bij een cast die al bestaat uit Will Arnett, Elizabeth Banks, Chris Pratt en Morgan Freeman.

De eerste LEGO-featurefilm volgt Emmet, een gewoon LEGO-minifiguur. Hij wordt per ongeluk aangezien voor een buitengewoon persoon, die de wereld moet redden. Samen met een groep andere helden wordt Emmet erop uit gestuurd om een tiran te stoppen. Het wordt een lange reis, waar Emmet totaal niet op voorbereid is, met hilarische gebeurtenissen als gevolg.

Pratt spreekt de stem van Emmet in. Freeman en Banks spreken twee van zijn hulpjes in: Vitruvius (een oude mysticus) en Lucy (die denkt dat Emmet de wereld zal redden). Ook Brie spreekt een (nog onbenoemd) hulpje in. Verder is de mysterieuze Batman (Arnett) in de film te zien, en spreekt Ferrell een slechterik genaamd President Business in, Neeson een slechterik met de naam Bad Cop en Offerman een piraat die wraak wil nemen op President Business.

Phil Lord en Christopher Miller (21 Jump Street en Cloudy with a Chance of Meatballs) regisseren de film, die op 28 februari 2014 in de bioscopen uit moet komen.



NieuwsFilm

meest populair