Algemeen

Chris Hemsworth wordt geen 'American Assassin'

De onderhandelingen zijn gestaakt.

door Jim Pedd op 11.11.2012 om 14:53 in Algemeen
Vorige maand meldden we nog dat Chris Hemsworth mogelijk te zien zou zijn in American Assassin. Hij zou de hoofdrol van het personage Mitch Rapp aangeboden hebben gekregen, en daar zo'n tien miljoen dollar aan overhouden. De acteur heeft ondanks dat hoge geldbedrag besloten het aanbod af te wijzen.

Zijn zeer drukke schema staat hem niet toe de rol op zich te nemen. Op dit moment werkt Hemsworth nog aan Thor: The Dark World, waarna hij zal gaan werken aan Steven Spielbergs Robopocalypse. En daarna moet hij nog werken aan The Avengers 2.

American Assassin is een boekverfilming, en gaat over de jonge jaren van een legendarisch CIA-agent, Mitch Rapp. De film volgt Rapp terwijl hij nog in het sportteam van de universiteit zit. Als er een terroristische aanslag in de buurt gepleegd wordt, en een vriend van hem daarbij omkomt, wil hij wraak nemen. Daarom tekent hij bij de CIA om slechteriken op te jagen.

Het scenario is geschreven door Mike Finch, die zich baseert op het gelijknamige boek van Vince Flynn. Jeff Nachmanoff zal regisseren en Bruce Willis is nog in onderhandelingen om de rol van Rapps mentor op zich te nemen.

Het is niet bekend wie de volgende op de lijst is voor de rol van Rapp.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Jammer, ik vind Hemsworth een ontzettend toffe acteur vooral voor actiefilms en dit project klinkt ook best wel tof. Had hem hier graag in gezien.

WD

Avatar

jaime91 "Jammer, ik vind Hemsworth een ontzettend toffe acteur vooral voor actiefilms en dit project klinkt ook best wel tof. Had hem hier graag in gezien."


Inderdaad spijtig, maja, we krijgen hem de komende jaren nog genoeg te zien ;)

jaime91

Avatar

WD "Inderdaad spijtig, maja, we krijgen hem de komende jaren nog genoeg te zien ;)"

Ja dat wel maar dan wel voornamelijk als Thor zo te zien.

chakib82

Avatar

Misschien zijn broer, die deed het goed in expendables 2

WD

Avatar

jaime91 "Ja dat wel maar dan wel voornamelijk als Thor zo te zien."


Dat wel, maar zelfs daarna zal ie wel weer genoeg nieuwe rollen aangeboden krijgen Smiley face

Frietgezicht

Avatar

chakib82 "Misschien zijn broer, die deed het goed in expendables 2"


Nou wat deed die het fantastisch.Heb em alleen op een afstandje zien zitten op mensen schieten.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Nou wat deed die het fantastisch.Heb em alleen op een afstandje zien zitten op mensen schieten."

Hoe kort zijn rol ook was, hij deed het toch best goed. En van alle gasten die in die film zaten acteerde hij toch wel als een van de beste. Ik weet ook niet of dat heel veel zegt maar hij verraste me echt omdat ik ook niet echt heel veel verwachte, en hij kreeg ook ontzettend veel kritiek op deze site toen bekend werd dat hij een rol had in the expendables 2 maar hij heeft zich toch goed bewezen. En eerlijk gezegd had ik het absoluut niet erg gevonden als zijn rol groter was geweest, ik had hem namelijk best graag in wat meer actiescenes willen zien.

Het leek er nu op alsof ze hem puur aangenomen hadden om dood te gaanomdat een van de vele kritieken op The Expendables 1 was dat iedere Expendable het overleefde en ze zonder al te veel kleerscheuren uit de strijd kwamen

Maar ik weet niet of het nou zo slim is om Liam te vragen als zijn broer niet kan. Zo blijft hij toch een beetje in de schaduw van Chris staan en ik gun Liam net zo'n carrière als zijn grote broer. Dus we zullen zien, ik vind hem in ieder geval een positieve verrassing.

Kilian

Avatar

Scenario doet mij denken aan Bourne -.-"

NieuwsFilm

meest populair