Chris Hemsworth wordt geen 'American Assassin'

De onderhandelingen zijn gestaakt.

Vorige maand meldden we nog dat Chris Hemsworth mogelijk te zien zou zijn in American Assassin. Hij zou de hoofdrol van het personage Mitch Rapp aangeboden hebben gekregen, en daar zo'n tien miljoen dollar aan overhouden. De acteur heeft ondanks dat hoge geldbedrag besloten het aanbod af te wijzen.

Zijn zeer drukke schema staat hem niet toe de rol op zich te nemen. Op dit moment werkt Hemsworth nog aan Thor: The Dark World, waarna hij zal gaan werken aan Steven Spielbergs Robopocalypse. En daarna moet hij nog werken aan The Avengers 2.

American Assassin is een boekverfilming, en gaat over de jonge jaren van een legendarisch CIA-agent, Mitch Rapp. De film volgt Rapp terwijl hij nog in het sportteam van de universiteit zit. Als er een terroristische aanslag in de buurt gepleegd wordt, en een vriend van hem daarbij omkomt, wil hij wraak nemen. Daarom tekent hij bij de CIA om slechteriken op te jagen.

Het scenario is geschreven door Mike Finch, die zich baseert op het gelijknamige boek van Vince Flynn. Jeff Nachmanoff zal regisseren en Bruce Willis is nog in onderhandelingen om de rol van Rapps mentor op zich te nemen.

Het is niet bekend wie de volgende op de lijst is voor de rol van Rapp.



NieuwsFilm

meest populair