'Transformers 4' speelt zich vier jaar na 'Dark of the Moon' af

Michael Bay spilt weer wat details over zijn "laatste" Transformers film.

Tijdens de TMZ Live show heeft regisseur Michael Bay een aantal antwoorden geven op nogal roddel-achtige vragen. Ook op een spaarzame serieuze vraag gaf hij antwoord. Er werd Bay gevraagd hoe hij denkt de Transfromers franchise een nieuwe start te geven met Transformers 4 terwijl hij voortborduurt op de eerdere trilogie.

Bay: "The movie is going to continue 4 years on from the attack on Chicago which was in the last movie. So it’s going still to have the same lineage but going in a full, new, different direction and it actually feels really natural how it is going in that direction."

Klaarblijkelijk gaat de aanslag op Chicago in Transformers: Dark of the Moon (2011) een belangrijke rol spelen in de omslag. Duidelijk is wel dat acteur Mark Wahlberg een hoofdrol gaat spelen in het vierde deel dat vanaf 24 juni 2014 in de bioscoop moet verschijnen. Naast Bay moet er ook weer een (bloedmooie) vrouwelijke hoofdrolspeler te zien zijn. Dit meisje heeft een relatie met een Texaanse racecoureur en leert samen met de Transformers kennen. Het scenario wordt op dit moment nog geschreven door Bay en Ehren Kruger.

Houd in ieder geval rekening met meer van onderstaande:



NieuwsFilm

meest populair