'Transformers 4' mogelijk in China

Paramount wil een grotere release in dat land.

Als Michael Bays Transformers 4 in de bioscopen draait, kunnen we ontploffingen in een iets andere setting verwachten dan we gewend zijn. Paramount wil dat de film zich voornamelijk afspeelt in China. De reden daarvoor valt niet zozeer in creatieve keuzes te vinden, maar eerder in box office resultaten.

Mochten de opnames in China plaatsvinden, dan zou de kans op een volledige release in dat land groter zijn. Op dit moment worden Amerikaanse films lang niet in alle bioscopen van het land vertoond, om een aantal redenen. De voornaamste daarvan is dat Chinese bioscopen enkel 3D en / of IMAX-films vertonen.

Daarnaast worden niet alle films gescreend. Als de film in China opgenomen wordt, is de kans veel groter dat deze daadwerkelijk gescreend wordt én een grote release krijgt. Bay zal de film zeer waarschijnlijk, net als Dark of the Moon, in 3D en IMAX-formaat opnemen.

Zeker weten we dat Mark Wahlberg een van de hoofdrollen op zich zal nemen. Naar verwachting speelt hij de vader van de twee jonge hoofdpersonen. Dit zijn een meisje dat nog op de middelbare school zit en haar vriendje, een Texaanse autocoureur.

Aangezien er nog aan het scenario gewerkt wordt, is het ook eenvoudig voor Bay en Ehren Kruger om China in het verhaal te zetten. Transformers 4 draait vanaf 27 juni 2014 in de bioscopen



NieuwsFilm

meest populair