Hugh Jackman in onderhandelingen voor 'X-Men: Days of the Future Past'

Daarmee zijn er al drie acteurs van de oude garde in de film te zien.

Regisseur Bryan Singer blijft bezig met het verenigen van oude en nieuwe X-Men-acteurs voor zijn nieuwe film in de franchise, X-Men: Days of the Future Past. Want waar afgelopen maandag al aangekondigd werd dat Patrick Stewart en Ian McKellen te zien zouden zijn in de film, wordt nu mogelijk ook Hugh Jackman aan de cast toegevoegd.

Bronnen bevestigen dat Jackman in onderhandelingen is om ook een rol in de film te gaan spelen. Hij was eerder al te zien in de film X-Men: First Class, waarmee er al een band tussen de verschillende films bestond.

Days of the Future Past is een verhaallijn die werd uitgebracht in twee nummers van Marvel Comics' Uncanny X-Men. Het verhaal speelt zich deels af in een alternatieve toekomst, waarin mutanten in concentratiekampen wonen. Daarnaast patrouilleren gigantische robots, genaamd Sentinels, door Amerika, en zijn de meeste X-Men opgejaagd en vermoord. In het heden moeten de X-Men de taak op zich nemen een sleutelgebeurtenis die leidt tot deze toekomst te voorkomen.

De film is vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair