Joss Whedons 'Much Ado About Nothing' krijgt grote release

Terwijl de film in slechts twaalf dagen werd opgenomen.

Roadside Attractions en LionsGate hebben een bijzondere manier bedacht om te concurreren met Man of Steel. De studio's zullen Joss Whedons Much Ado About Nothing rond dezelfde tijd als Man of Steel uitbrengen, als grote bioscooprelease. Dat, terwijl Whedon de film gemaakt heeft op momenten dat hij vrij had tijdens de opnames van The Avengers.

De opnames van de Shakespeare verfilming namen slechts twaalf dagen in beslag, en deze zal in zwart-wit uitgebracht worden. Het is een exacte verfilming van het door Shakespeare geschreven verhaal en volgt twee totaal verschillende koppels. Benedick (Alexis Denisof) en Beatrice (Amy Acker) zijn het absoluut niet met elkaar eens, totdat ze verliefd op elkaar worden. Het tegenovergestelde zijn Claudio (Fran Kranz) en Hero (Jillian Morgese). Zij zijn juist verlegen en draaien om elkaar heen. Rondom die twee paartjes speelt ‘niets’ een grote rol.

Voor Whedon geeft het verhaal het idee van liefde weer: "The text is to me a deconstruction of the idea of love, which is ironic, since the entire production is a love letter - to the text, to the cast, even to the house it's shout in."

De film zal vanaf 21 juni 2012 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair