Algemeen

Poster van Michael Bay's 'Pain & Gain'

De Amerikaanse droom van Mark Wahlberg en Dwayne Johnson is groter dan die van ons.

door Jim Pedd op 08.12.2012 om 15:34 in Algemeen
Na de teaser poster die afgelopen september uitgebracht werd, is er nu een echte poster van Michael Bay's Pain & Gain. De film is het waargebeurde verhaal van een groep bodybuilders die verwikkeld raken in de duistere praktijken van de onderwereld van Florida. De hoofdrollen in deze film zijn voor Mark Wahlberg en Dwayne Johnson, zoals wel uit de onderstaande poster blijkt. Andere rollen zijn er voor Anthony Mackie, Ed Harris, Rob Corddry, Tony Shalhoub, Bar Paly, Rebel Wilson, Ken Jeong en Yolanthe Cabau.
Bay wil de film al ruim tien jaar maken. Hij vergeleek het project tijdens interviews met klassiekers als Fargo en Pulp Fiction, en vertelde blij te zijn dat het een relatief klein project is. Het productiebudget van deze film is slechts twintig miljoen dollar. Ter vergelijking: zijn vorige film, Transformers: Dark of the Moon een kleine tweehonderd miljoen kostte om te maken. De trailer van deze film, die vanaf 2 mei in de bioscopen moet draaien, komt over twee weken online uit.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Films met dit soort verhalen kunnen me nooit boeien. Het feit dat die "gespierde steen" in de film meedoet heb ik al helemaal geen zin m het te bekijken.

enricovv

Avatar

Was Yolanthe niet uit deze film geknipt?

jaime91

Avatar

enricovv "Was Yolanthe niet uit deze film geknipt?"

Nope. Dat was uit de film Move On waarin Mads Mikkelsen de hoofdrol speelt. Al stelde haar rol in die film ook maar weinig voor, de film speelt zich namelijk voor een gedeelte af in Nederland en ze was oorspronkelijk maar een paar seconde te zien en had volgens mij geen tekst. Maar uiteindelijk is ze er dus helemaal uit geknipt.

Edit: Ik heb even op IMDB gekeken en zie haar naam er idd niet meer tussen staan dus waarschijnlijk heb je toch gelijk.

ghossler

Avatar

Michael wil een film maken van het niveau pulp fiction? REALLY? dit wordt lachen... ben benieuwd...

benjamin

Avatar

ghossler "michael wil een film maken van het niveau pulp fiction? REALLY? dit wordt lachen... ben benieuwd..."


Dat willen er wel meer natuurlijk. Ik voorspel dat het niet lukt.

patrick88

Avatar

De verhoudingen tussen het lichaam, de armen en het hoofd van Mark Wahlberg ziet er een beetje vreemd uit naar mijn mening, lijkt iets te veel gephotoshopped

Banned

Avatar

patrick88 "De verhoudingen tussen het lichaam, de armen en het hoofd van Mark Wahlberg ziet er een beetje vreemd uit naar mijn mening, lijkt iets te veel gephotoshopped"


Nu je het zegt! Hoe meer ik ernaar kijk lijkt z'n hoofd gewoon op iemand anders z'n lijf geplakt. Volgens mij is Walhberg helemaal niet zo gespierd...

jaime91

Avatar

patrick88 "De verhoudingen tussen het lichaam, de armen en het hoofd van Mark Wahlberg ziet er een beetje vreemd uit naar mijn mening, lijkt iets te veel gephotoshopped"

Hahahaha ja idd zeg! :E Hij heeft een te dun en smal lichaampje, dan heb je die reusachtige gespierde armen en zijn hoofd lijkt daar ook niet mee te matchen. Lijkt een beetje op een mislukte gorilla ofzo.

Relief

Avatar

Ah de eerste haters zijn er al. Als je behind the scene foto's ziet dan is Wahlberg wel degelijk gespierd.

benjamin

Avatar

Relief "Ah de eerste haters zijn er al. Als je behind the scene foto's ziet dan is Wahlberg wel degelijk gespierd."


Hater = iemand die niet direct staat te roepen hoe geweldig dingen zijn?

jaime91

Avatar

Relief "Ah de eerste haters zijn er al. Als je behind the scene foto's ziet dan is Wahlberg wel degelijk gespierd."

LOL hoezo haters? Die poster is alleen lelijk en zit raar in elkaar er wordt niets over de kwaliteit van Pain & Gain zelf gezegd.

derooy

Avatar

Banned "Nu je het zegt! Hoe meer ik ernaar kijk lijkt z'n hoofd gewoon op iemand anders z'n lijf geplakt. Volgens mij is Walhberg helemaal niet zo gespierd..."


Moet je goed kijken bij zijn vorige films ... vanaf date night was hij niet meer zo "geripped" maar voordat was hij zeker wel gespierd.
En bij Ted zat hij hoe ze dat in dat wereldje noemen in z'n "bulkfase" om zodoende sneller spiermassa toe te nemen d.m.v trainen!
Tevens speelt hij daarin de rol van een gepensioneerde bodybuilder dus hij is niet zo vreselijk gespierd en strak als DJ.

Ik zelf kijk er zeer naar uit ! Misschien dat op deze manier het bodybuilding wereldje meer begrepen kan worden Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Toen Walhberg nog Markie Mark de rapper was(nog voor te stellen?) was die al flink gespierd maar toch lijkt zijn hoofd op zijn lichaam idd beetje vaag(nu ik erop let) maar is hem heus wel.
Ik vind Walhberg geen groot acteur a la Pacino maar toch vind ik het elke keer leuk hem in een fil te zien,1 van me favo's dus ben zeker benieuwd.

Kamajiisama

Avatar

Dit is de eerste van Bay ..en als het goed is zonder ..SLOWMO*BOMBASTIC*KKKABOOMMMM...,
Ben benieuwd...

Decepticon

Avatar

jaime91 "Hahahaha ja idd zeg! :E Hij heeft een te dun en smal lichaampje, dan heb je die reusachtige gespierde armen en zijn hoofd lijkt daar ook niet mee te matchen. Lijkt een beetje op een mislukte gorilla ofzo."
Ja klopt helemaal, echt gefotoshopt. Die verhoudingen kloppen van geen kant. Metname die verhouding van zijn linkerarm en biceps naar de schouder en borstspier, klopt ook helemaal niet, er zit helemaal geen plooi in de oksel, wat ieder normaal mens wel heeft.

patrick88

Avatar

Relief "Ah de eerste haters zijn er al. Als je behind the scene foto's ziet dan is Wahlberg wel degelijk gespierd."

Heeft niet zo veel met haten te maken. Ik kijk juist uit naar deze film en vind Wahlberg één van de leukere acteurs op dit moment, en ik weet dat hij ook wel redelijk gespierd is, dat was die ook al in The Fighter. Alleen vind ik de poster gewoon beetje té gephotoshopped naar mijn smaak.

nieuwslaatste nieuws

meest populair