Uncle Ben keert terug in 'The Amazing Spider-Man 2'

Terugkeer van Martin Sheens personage zet vraagtekens.

Dat voor het vervolg op The Amazing Spider-Man (2012) een aantal namen terugkeert, is niet zo moeilijk te voorspellen. Zo zien we Andrew Garfield wederom als Peter Parker / Spider-Man en Emma Stone stapt weer in de huid van Gwen Stacy. Nu heeft Martin Sheen bekend gemaakt dat we zijn personage Uncle Ben, de oom van Peter Parker, ook weer in beeld krijgen.

Tijdens een interview op The Late Late Show werd de acteur gevraagd wat hij komende periode van plan is. Sheen antwoordde: "Well they called me back, I don't know what the part's going to be but I'm going to be Uncle Ben once again in Spider-Man next year. We shoot in February."

Dit is uiteraard vrij opmerkelijk. In het eerste deel komt Uncle Ben namelijk te overlijden. Grote kans dat in Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2 het optreden van Uncle Ben wordt beperkt tot een flashback. Een ander optie is er niet echt te bedenken.

Nieuwe rollen zijn voor Dane DeHaan als Harry Osborn, Shailene Woodley als Mary Jane Watson en Jamie Foxx als de villain Electro. The Amazing Spider-Man 2 draait vanaf 7 mei 2014 in de (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair