Morbius mogelijk in 'The Amazing Spider-Man 2'

Asim Ahmad zegt gecast te zijn voor de rol.

The Amazing Spider-Man 2 heeft er mogelijk een nieuwe slechterik bij. Eerder al werd Jamie Foxx gecast om de rol van Electro op zich te nemen en nu claimt een nog vrij onbekend acteur gecast te zijn in de rol van Morbius. Asim Ahmad, de betreffende acteur, plaatste een bericht op zijn officiële website waarin hij claimt gecast te zijn in de film.

Fans van de stripboeken kennen Morbius als een Nobelprijs winnende biochemicus die zijn fysieke overkomen drastisch veranderd als hij probeert zichzelf te genezen van een zeldzame bloedziekte. Een experiment waarbij hij gebruik maakt van elektroshocktherapie en vampiervleermuizen gaat compleet verkeerd, waarmee Morbius verandert in een vampierachtig wezen.

Ahmad plaatste op Twitter een bericht waarin hij schreef dat het personage enkel op twee pagina’s voor komt, en dat het dus geen grote rol is. Daarmee suggereert hij dat de rol ofwel als knipoog naar de fans bedoelt is, ofwel als opzetje voor een grotere rol in latere films.

Aangezien Ahmad een relatief onbekend acteur is, lijkt het waarschijnlijk dat het enkel bij een knipoog zal blijven. Desondanks is het een mooie referentie naar de stripboeken, waar menig fan blij van zal worden.

In dit vervolg, dat net als The Amazing Spider-Man door Marc Webb geregisseerd zal worden, spelen Andrew Garfield en Emma Stone wederom de hoofdrollen van Peter Parker en Gwen Stacy. Daarnaast zal Shailene Woodley te zien zijn in de rol van Mary Jane Watson en Dane DeHaan als Harry Osborn. Mits alles goed gaat, moet de film al vanaf 24 april 2014 in de bioscopen te zien zijn.


NieuwsFilm

meest populair