Script 'Transformers 4' mogelijk uitgelekt [UPDATE]

De villain in het vierde deel zou Unicron zijn.

De website unleashthefanboy.com zegt het script te hebben bemachtigd van Transformers 4 , die in 2014 moet uitkomen. Na de 120 pagina's te hebben doorgenomen van de vierde Transformers film van Michael Bay plaatsten ze de meest opmerkelijke details op hun site. De kopie kregen ze in handen via een medewerker van een bedrijf die gespecialiseerd is in het vernietigen van vertrouwelijke documenten. De script zou afgerond zijn op 30 november 2012.

Een van de belangrijkste details uit het script is dat de villain naar de naam Unicron luistert. Het verhaal start vier jaar na Bays Transformers: Dark of the Moon (2011) en de film opent (opnieuw) met een aanval op de aarde met Unicorn voorop, die zou arriveren via een enorme metalen "Space Ball". Ook Megatron zou terugkeren. Hij zou voortleven in de robot Galvatron. Uiteraard pakken de Autobots de wapens en trekken ten strijde tegen de kwade Decepticons. In hun aanval krijgen ze steun van onder meer Vector Prime, Primus en enkele Dinobots. Smul je van bovenstaande details lees dan verder op unleashthefanboy.com.

UPDATE: Zoals wel vaker is Bay er al snel bij met zijn reactie: "Some Internet sites this morning reported that some document recovery guy has found a legitimate 120 page script of Transformers 4. I can absolutely 100 percent say this is completely false. The only two people in the world that have our unfinished script are Kruger and myself. Also we are only up to page 70 in our T4 script. Maybe this guy has a cartoon or something else – but definitely not our movie!"



Officieel is bekend dat TF4 inderdaad doorgaat naar waar Dark of the Moon zon beetje was gebleven. Alleen Mark Wahlberg is definitief gecast voor het sci-fi spektakel, waarvan de opnamen in mei 2013 starten en in juni 2014 in de (3D) bioscoop verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair