Algemeen

James Franco waarschijnlijk niet in 'Dawn of the Planet of the Apes'

Na regisseur Rupert Wyatt lijkt ook de hoofdrolspeler van het eerste deel af te haken.

door Bram de Groot op 18.12.2012 om 08:47 in Algemeen
Twentieth Century Fox liet in een eerdere fase al regisseur Rupert Wyatt vallen voor de regie van de sequel op het uiterst succesvolle Rise of the Planet of the Apes (2011). Nu lijkt ook acteur James Franco af te haken voor de film die Dawn of the Planet of the Apes moet gaan heten en midden 2014 in de bioscoop te zien moet zijn.

Tegenover MTV liet de acteur weten dat hij nog niets over de sequel van regisseur Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In) heeft gehoord sinds Wyatt afscheid nam van het vervolg en lijkt zijn conclusies te trekken: "I was going to be a small part of the next one. There was a moment when Rupert Wyatt was going to direct the second one. A lot of the human characters that were in the first movie were dead in the sequel that Rupert was going to direct. But there was one scene, between Caesar and my character, maybe even just like on a video that was left behind, but then a lot of things happened, like [former Fox co-chairman] Tom Rothman who was a big part of the first movie, left. Now Rupert's not a part of it so I don't know. My guess is I won't be in it. Nobody's talked to me since Rupert left."

Dawn of the Planet of the Apes moet op 22 mei 2014 in de bioscoop verschijnen. Het eerste deel kwam in 2011 tot een kleine $500 miljoen aan de wereldwijde box office. Een clip:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Zou wel spijtig zijn, vind wel dat ie een klein rolletje verdient!!

Galido

Avatar

Zo zie je maar. Je verandert een naam en dan vallen de domino's om. Als je echt een goede film wilt maken, is communicatie met iedereen van belang. Ook met acteurs.

Jammer voor franco, ik vind hem een goede acteur die zeker in die film eens mag langskomen Smiley face

jaime91

Avatar

Galido "Zo zie je maar. Je verandert een naam en dan vallen de domino's om. Als je echt een goede film wilt maken, is communicatie met iedereen van belang. Ook met acteurs.

Jammer voor franco, ik vind hem een goede acteur die zeker in die film eens mag langskomen Smiley face"

Ben ik helemaal met je eens. Hij hoort gewoon in het vervolg, en moet op zijn minst een cameo krijgen. Maar het allerliefst had ik hem wederom in de hoofdrol willen zien, zonde dat ze van regisseur gewisseld zijn.

Decepticon

Avatar

Ik vind het niet zo'n zonde dat ze van regisseur zijn veranderd, want Reeves is een capable regisseur en een goede vervanger, maar het zou idd wel zonde zijn als Franco op zijn minst niet een cameo zou krijgen. Zoals oorspronkelijk dus ook het geval was blijkbaar.
Ik denk dat die cameo er nog wel in zit. De hoofdrol zou mooier geweest zijn.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ik vind het niet zo'n zonde dat ze van regisseur zijn veranderd, want Reeves is een capable regisseur en een goede vervanger, maar het zou idd wel zonde zijn als Franco op zijn minst niet een cameo zou krijgen. Zoals oorspronkelijk dus ook het geval was blijkbaar.
Ik denk dat die cameo er nog wel in zit. De hoofdrol zou mooier geweest zijn."

Ik zeg ook niet dat ik de regisseur slecht vind, ik vind het vooral zonde als door het switchen van regisseur Franco zijn bijdrage ook verloren zou gaan.

Matt Reeves vind ik verder gewoon prima, ik heb alleen Cloverfield van hem gezien en daar heb ik ontzettend van genoten.

dusk

Avatar

jaime91 "Ben ik helemaal met je eens. Hij hoort gewoon in het vervolg, en moet op zijn minst een cameo krijgen. Maar het allerliefst had ik hem wederom in de hoofdrol willen zien, zonde dat ze van regisseur gewisseld zijn."


Ja of ze laten een andere acteur die absoluut niet op hem lijkt zijn rol spelen :P

Paranoid

Avatar

Ik had verwacht dat Franco gewoon weer de hoofdrol zou krijgen. Jammer als hij niet eens een cameo kan maken.

NieuwsFilm

meest populair