Video

Definitieve trailer 'A Good Day to Die Hard'

John McClane krijgt back-up van zijn zoon en dochter.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 04.01.2013 om 11:31 in Video
De eerste vier Die Hard films Die Hard (1988), Die Hard 2 (1990), Die Hard: With a Vengeance (1995) en Live Free or Die Hard (2007) scoorden gezamenlijk een dikke $1,1 miljard aan de wereldwijde bioscoopkassa. Na lang wachten verschijnt dit jaar eindelijk het vijfde deel A Good Day to Die Hard in de bioscoop. Hieronder zie je de nieuwe en tevens laatste trailer van de actiefilm, die vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.

In de vijfde Die Hard reist John McClane af richting Moskou, waar zijn (verdwaalde) zoon gevangen zit voor een onbekend vergrijp. Eenmaal aangekomen blijkt al snel dat de arrestatie van zijn zoon te maken heeft met een wereldbedreigende terroristische aanslag.

In de film van regisseur John Moore (Max Payne, 2008) zien we namen als Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir en Mary Elizabeth Winstead.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Yes,Yesss,YESSSS!! Ziet er echt ontzettend wreed en tof uit! Wordt een heerlijke popcorn actiekneiter dat is zeker!

Swampman

Avatar

Zo te zien wordt dit nog een graadje erger dan deel 4 en dat was al niet best. Nog meer over de top, nog meer CGI en nog verder verwijderd van de orginele John McClane uit het sublieme Die Hard.
Dit lijkt niets meer dan het zoveelste actiespektakel vol toeters en bellen waarbij McClane steeds meer superheld lijkt te zijn en steeds minder die menselijke cop uit New York met al zijn gebreken. Erg jammer dat ze na deel 3 deze richting op gegaan zijn.

SaulKarath

Avatar

Een fijne familiefilm dus :')

Kamajiisama

Avatar

Maakt niets uit , John McClane wordt nog steeds gespeeld door "good old" Bruce Willis ..pfff ..gelukkig T+)

Decepticon

Avatar

jaime91 "Yes,Yesss,YESSSS!! Ziet er echt ontzettend wreed en tof uit! Wordt een heerlijke popcorn actiekneiter dat is zeker!"
Jep, vind ik ook, maar ik heb halverwege regelmatig weggekeken, want ze laten echt teveel zien naar mijn mening.
Maar misschien valt dat nog mee en krijgen we nog veel meer gweld voor onze kiezen. T+)

benjamin

Avatar

Om eerlijk te zijn ben ik wat minder enthousiast. De zoon lijkt hier imo een te grote rol te gaan krijgen en je gaat toch naar Die Hard voor McClane.

MrMister

Avatar

Wow die laatste scene dat je ze naar beneden ziet vallen was gaaf!! lekker op mijn verjaardag!!

jaime91

Avatar

benjamin "Om eerlijk te zijn ben ik wat minder enthousiast. De zoon lijkt hier imo een te grote rol te gaan krijgen en je gaat toch naar Die Hard voor McClane."

Dat is waar, alleen is die zoon wel ontzettend badass ik had er meer problemen mee gehad als die zoon een ontzettende drol zou zijn geweest. Maar net als op de poster doet Jai Courtney me echt aan John McClane/ een jonge Bruce Willis denken. Echt een hele goede keus om hem de zoon van te laten spelen!

benjamin

Avatar

jaime91 "Dat is waar, alleen is die zoon wel ontzettend badass ik had er meer problemen mee gehad als die zoon een ontzettende drol zou zijn geweest. Maar net als op de poster doet Jai Courtney me echt aan John McClane/ een jonge Bruce Willis denken. Echt een hele goede keus om hem de zoon van te laten spelen!"


Wel, persoonlijk vind ik dat juist nog dommer om die zoon ook 'bad-ass' te maken - McClane heeft zo iemand wat mij betreft niet nodig. Dus als er dan toch een zoon moest zijn, had ik liefst niet een halve kopie van de papa gehad.

jaime91

Avatar

benjamin "Wel, persoonlijk vind ik dat juist nog dommer om die zoon ook 'bad-ass' te maken - McClane heeft zo iemand wat mij betreft niet nodig. Dus als er dan toch een zoon moest zijn, had ik liefst niet een halve kopie van de papa gehad."

Daar zijn we het dan niet eens. ;)

Angelater

Avatar

benjamin "Wel, persoonlijk vind ik dat juist nog dommer om die zoon ook 'bad-ass' te maken - McClane heeft zo iemand wat mij betreft niet nodig. Dus als er dan toch een zoon moest zijn, had ik liefst niet een halve kopie van de papa gehad."


Ik had hem ook liever solo zien gaan zoals Die Hard 1 en 2. Samuel L. Jackson blijft nog steeds een grappige side-kick, maar dat krijg je als de film eigenlijk de Lethal Weapon 5 script hoorde te zijn :E

nietselam

Avatar

Swampman "Zo te zien wordt dit nog een graadje erger dan deel 4 en dat was al niet best. Nog meer over de top, nog meer CGI en nog verder verwijderd van de orginele John McClane uit het sublieme Die Hard.
Dit lijkt niets meer dan het zoveelste actiespektakel vol toeters en bellen waarbij McClane steeds meer superheld lijkt te zijn en steeds minder die menselijke cop uit New York met al zijn gebreken. Erg jammer dat ze na deel 3 deze richting op gegaan zijn."


Zo denk ik er ook over, al hoop ik dat ik aangenaam verrast word.

JamesBond

Avatar

Dit wordt echt zo awesome!

Galido

Avatar

Jaja. Dit wordt lol om te zien. Hopelijk niet te veel nadruk op zijn zoon, maar, misschien is dit de opvolger voor later?

rick512

Avatar

Zal best een knaller van een film worden, maar toch vindt ik dat de actie scènes qua stijl heel veel de The expendables -kant op gaat. Vooral als je die ontploffingen ziet en het geweervuur. Bij de voorgaande Die hard delen zie je dat niet.

poepiescheet

Avatar

Sjit heeft de bad guy nu echt een wortel vast? Had even een flashback van Paul Giamatti in shoot 'm up....

afbeelding

Pete_027

Avatar

Niet echt meer een Die Hard film te noemen maar desalniettemin denk ik wel dat dit een leuke film gaat worden.

C1000-Manneke

Avatar

Gaaf! Ik kijk er naar uit. Top! Weer een brute actiefilm.

nieuwslaatste nieuws