Josh Brolin gearresteerd tijdens jaarwisseling

De acteur was dronken in het openbaar, en dat mag niet in de VS.

Josh Brolin heeft geen fijne jaarwisseling gehad. Vlak voor middernacht werd de acteur, die onder andere in Men in Black 3 te zien was, en binnenkort in Gangster Squad te zien zal zijn, gearresteerd. De acteur was in het openbaar dronken en daar doen Amerikaanse politieagenten moeilijk over bij dit soort gelegenheden.

De acteur werd vier uur na zijn arrestatie, rond vier uur ’s nachts, weer vrijgelaten. Dat kon omdat hij waarschijnlijk goed meewerkte.

Het is overigens niet de eerste keer dat hij gearresteerd werd. In juli 2008 werd hij gearresteerd omdat hij zich bemoeide met politiezaken. Dat gebeurde in een bar, waar de agenten een vriend van Brolin mee wilden nemen. Brolin werd uiteindelijk zelf ook gearresteerd, maar de aanklacht tegen hem werd uiteindelijk ingetrokken.

Ook in 2004 werd hij gearresteerd, toen hij vier maanden getrouwd was met actrice Diane Lane. Hij zou haar geslagen hebben, maar uiteindelijk besloot ze hem niet aan te klagen. Via haar advocaat liet ze zelfs weten dat alles een misverstand was.

NieuwsFilm

meest populair