Opnames 'Guardians of the Galaxy' beginnen deze zomer

En wel in de Pinewood studio's, waar ook Thor 2 opgenomen wordt.

De Britse studio Pinewood-Shepperton zal de plaats zijn waar Marvels Guardians of the Galaxy opgenomen wordt. Voorbereidingen worden getroffen om de opnames komende zomer plaats te laten vinden.

Ondanks het feit dat er nog geen cast is voor het intergalactische superheldenteam, heeft James Gunn dus al besloten dat de opnames al snel kunnen beginnen. Daarmee moet hij natuurlijk ook haast maken met het maken van beslissingen over de cast.

Daarover gaan al enige geruchten rond. Zo zouden op dit moment nog Joseph Gordon-Levitt, Michael Rosenbaum, Jim Sturgess en Zachary Levi overwogen worden voor de hoofdrol van Peter Quill.

Quill is in de film de grote baas van de Guardians, een groep van buitenaardse superhelden die het zonnestelsel beschermen tegen een gemeen eveneens buitenaards ras. De goeierikken komen zowel uit de toekomst als uit andere dimensies.

Nu bekend is dat de film in de Pinewood-Shepperton studio’s zal worden opgenomen, weten we dat deze in de voetsporen van Thor: The Dark World treedt. Die film wordt ook daar opgenomen. Het is de bedoeling dat Guardians of the Galaxy vanaf 1 augustus 2014 in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair