Nieuwe foto van boze Logan in 'The Wolverine'

Hugh Jackman kijkt niet bepaald tevreden.

Hieronder vind je een nieuwe foto van James Mangolds The Wolverine, waarin Hugh Jackman wederom de rol van Logan ofwel Wolverine op zich neemt. In de film reist Logan naar Japan, waar hij de confrontatie aangaat met een mysterieus figuur uit zijn verleden. Daarbij komt hij niet alleen Viper (Svetlana Khodchenkova), maar ook de Silver Samurai (Will Yun Lee) tegen.

De film speelt zich af na de gebeurtenissen in X-Men: The Last Stand, maar is volgens regisseur Mangold niet direct een vervolg op dit film. Sommige van de thema’s in de film wijken compleet af van wat we gewend zijn van de franchise. Daarnaast is Logan in deze film helemaal verlost van zijn verplichtingen aan de X-Men, en staat hij vrij om te gaan en staan waar hij wil.

De hoofdvraag van de film is dan ook waar Logan op dit moment staat. Wat is zijn reden om nog te vechten? Welke vrienden heeft hij? Dat zijn vragen die volgens Mangold belangrijk zijn in een film, waarin de hoofdpersoon in essentie onsterfelijk is. De antwoorden op deze ingewikkelde vragen zijn vanaf 25 juli 2013 in de bioscopen te zien.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een vergroting.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/4ebf09d.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair