Gerucht: Marvel plant een 'Planet Hulk' film

Op deze manier past de groene superheld in Marvels Phase 2, ‘The Avengers 2′ en ‘The Avengers 3′.

Mark Ruffalo's Hulk was absoluut één van de hoogtepunten in Joss Whedons The Avengers (2012). Niet gek dus dat veel fans snakken naar een nieuwe film voor de uit de kluiten gewassen, groene superheld. Vorig jaar vernamen we dat dit op zijn vroegst in 2015 zou gaan gebeuren aangezien films als Iron Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy op dit moment voorrang hebben.

Nu blijkt dat ze bij Marvel grote plannen hebben met de Hulk. Volgens de nieuwste geruchten begeeft hij zich aan het einde van The Avengers 2 in de ruimte en vervolgens krijgt hij weer een film voor zichzelf waarbij gebruikt zal worden gemaakt van Planet Hulk, een verhaallijn uit 2006 van Greg Pak. De Hulk is op dat moment een heersende gladiator in een alienwereld.

De Marvel Cinematic Universe komt met een nieuwe versie van de Illuminati, een geheime raad bestaande uit Doctor Strange, Black Bolt, Charles Xavier, Reed Richards, Namor en Iron Man. De samenstelling van deze groep zal er ongetwijfeld heel anders uit komen te zien voor de film, maar dat neemt niet weg dat de Illuminati net als in de comics verantwoordelijk is voor de verbanning van de Hulk naar de ruimte.

De Hulk zal vervolgens weer terugkeren in The Avengers 3, waarbij gebruik zal worden gemaakt van de wraakzuchtige World War Hulk verhaallijn.

Hieronder de video van Latino Review waarin het gerucht naar buiten wordt gebracht:



NieuwsFilm

meest populair