Ook Alice Eve ontkent geruchten over 'Star Trek' slechterik

Ze herhaalt: Benedict Cumberbatch is géén Kahn.

Op de rode loper van de BAFTA’s (mocht je hem gemist hebben, ons liveverslag kun je hier teruglezen) werd Alice Eve gevraagd naar het mysterieuze personage van Benedict Cumberbatch in Star Trek Into Darkness.

Ondanks het feit dat de naam van zijn personage al enige tijd bekend is gemaakt, als John Harrison, houden de geruchten aan over zijn rol. Hij zou echt Khan spelen, ondanks alle verhalen. Neem daarin mee dat het wel vaker gebeurt in Hollywood dat er gezegd wordt van een acteur of actrice dat deze een bepaald personage niet speelt. (Denk aan Marion Cottilard in The Dark Knight Rises en aan Naomie Harris in Skyfall.)

Eve vertelde daarom op de rode loper, kort maar krachtig, dat Cumberbatch ècht niet de rol van Khan speelt: "He's not playing Khan."

Star Trek Into Darkness draait vanaf 6 juni in de bioscopen en draait om de nasleep van een terroristische aanslag op Aarde. Als gevolg hiervan is bijna de complete vloot van de Starfleet vernietigd en is het aan de bemanning van de Enterprise om de dader op te sporen.



NieuwsFilm

meest populair