John Goodman over zijn rol in 'The Hangover: Part III'

De film wordt totaal anders dan zijn voorgangers.

John Goodman werd vorig jaar in augustus gecast in The Hangover: Part III. Toen de acteur een gesprek had met Jimmy Fallon in zijn latenight show, naar aanleiding van zijn rol in Argo, ging hij in op de rol die hij in The Hangover 3 speelt.

Het blijkt dat hij een moordenaar speelt, die zich enkel kleedt in joggingkleren. ”I play a guy who likes to kill people and dress in track clothes," vertelde Goodman.

Verder vertelde hij dat de derde film totaal anders zal zijn dan de eerste twee films. De tweede film werd bekritiseerd omdat deze teveel op de eerste zou lijken. Dat moet nu dus anders zijn: ”it will be different from the first two and insanely funny."

Ook zal de film een eerbetoon brengen aan de acteurs die de hoofdrollen speelden in de trilogie: Zach Galifianakis, Ed Helms, Bradley Cooper en Justin Bartha. "They are the nicest guys to work with and they are all insanely funny. Especially Zack. He's a genius but he's the sweetest genius you'll ever see in your life. Just a nice guy," vertelde Goodman verder.

Naast Goodman, Galifianakis, Helms, Cooper en Bartha spelen ook Heather Graham, Sasha Barrese, Sondra Currie, Mike Tyson en Ken Jeong een rol in de afsluitende film. Todd Phillips neemt wederom plaats op de regiestoel.

Ditmaal maakt The Wolfpack een roadtrip, en zullen ze niet naar een huwelijk of vrijgezellenfeest gaan. The Hangover Part III draait vanaf 30 mei in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair