Gerucht: Mark Hamill en Carrie Fisher ook in 'Star Wars: Episode VII'

De nieuwe trilogie moet gaan over de kinderen van Luke Skywalker, Han Solo en Leia Organa.

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht over Star Wars: Episode VII. Eerder was er het verhaal dat Harrison Ford ofwel reeds getekend had, of nog in onderhandelingen was voor een rol in de film, en nu is er het verhaal dat Mark Hamill en Carrie Fisher ook terug zullen keren voor het project.

Het is belangrijk om op te merken dat het zoals tot nu toe bijna al het nieuws over de film, wederom slechts een gerucht betreft. Neem wat volgt dus met een flinke korrel zout.

Enfin, Showbiz 411 claimt dat Ford, Hamill en Fisher hun rollen als Han Solo, Luke Skywalker en Princess Leia wederom zullen vertolken. Daarnaast zou het verhaal volgens de website gaan over de kinderen van de hoofdpersonen uit de eerste trilogie. Die kinderen moeten dan in de volgende twee films de hoofdrollen spelen.

Het verhaal verder laten gaan met de kinderen van Skywalker, Solo en Organa is op zich niet zo’n gek idee. De drie vormden immers het hart van de films die tot nu toe verschenen zijn. Daarmee doorgaan is een goede manier om een brug te slaan tussen de eerste zes films en de nieuw te verschijnen films.

Daarnaast bevestigde Mark Hamill lange tijd geleden, toen het project pas net aangekondigd was, dat George Lucas hem en de andere castleden van de eerste trilogie ver voordat het nieuws wereldwijd bekend werd gemaakt al benaderd had. Maar meer dan dat wilde de acteur niet vertellen.

Op dit moment werkt Michael Arndt nog aan het scenario van de film, en als de nieuwste film van J.J. Abrams, Star Trek Into Darkness, in de bioscopen draait, heeft hij alle tijd om zich in te zetten voor de nieuwe Star Wars-film.



NieuwsFilm

meest populair