Bryan Singer wil Jean Grey en Cyclops in 'X-Men: Days of Future Past'

Maar of ze daadwerkelijk terugkeren...?

De cast van Bryan Singers X-Men: Days of Future Past wordt elke dag groter, en het zou zomaar kunnen dat deze binnenkort weer wat groeit. IGN sprak met de regisseur over de film en vroeg hem of hij een manier wil vinden om Cyclops en Jean Grey terug te laten keren in de film. Uit zijn antwoord blijkt dat de regisseur dat inderdaad wel wil:

”Wie zou dat niet willen?” lachte hij mysterieus. ”Wie zou dat niet willen? Dat is alles wat ik kan zeggen.”

Daarmee is het natuurlijk verre van zeker dat de twee terugkeren in de film, maar dat hij het wil is nu wel duidelijk. Desondanks vertelde hij onlangs in een interview alleen personages in de film te willen zien als ze ook een logische rol zouden hebben. Dat vertelde hij toen naar aanleiding van een vraag over de mogelijke terugkeer van Halle Berry’s Storm.

De personages van James Marsden en Famke Janssen, die in de eerste trilogie te zien waren, gingen beiden dood in Brett Ratners X-Men: The Last Stand. Gezien het plot van de nieuwe film, waarin een belangrijke rol weggelegd is voor tijdreizen, hebben beide personages het potentieel terug te keren naar de franchise.

Eerder vertelde Janssen een terugkeer van haar personage niet heel waarschijnlijk te vinden. Mocht Singer echter een overtuigende manier vinden om dat te doen, dan zou ze dat wel zien zitten.

De film, die op 17 juli 2014 in de bioscopen moet draaien, wordt gemaakt op basis van een scenario van Simon Kinberg. Deze is geïnspireerd op een stripboekenserie van Chris Claremont en John Byrne en speelt zich af in een alternatieve toekomst. In Days of Future Past vermoordt het Broederschap, onder leiding van Magneto, een belangrijke Amerikaanse senator. Als gevolg hiervan worden alle mutanten opgejaagd door Sentinels. Aan de mutanten van vroeger en van nu de taak om de fouten recht te zetten.

De bevestigde cast van Days of the Future Past bestaat onder anderen uit Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore en Peter Dinklage.



NieuwsFilm

meest populair