Quvenzhané Wallis is de nieuwe 'Annie'

De ster uit Beasts of the Southern Wild krijgt een grote rol.

Sony Pictures Entertainment heeft gisterenochtend aangekondigd dat het kindsterretje Quvenzhané Wallis, dat haar debuut maakte in de film Beasts of the Southern Wild, de hoofdrol zal spelen in hun adaptie van Annie.

”Quvenzhané is een buitengewoon veelzijdig en jong talent, niet alleen als actrice, maar ook als zangeres en danseres,” vertelde Hannah Minghella, van de studio. ”We kunnen er niet op wachten tot het publiek haar verder ontdekt.”

Wally kreeg gisterenavond te horen dat ze de award voor de Beste Actrice, bij de uitreiking van de 85ste Academy Awards niet kreeg, voor haar rol als Hushpuppy in Beasts.

De nieuwe Annie moet geregisseerd worden door Will Gluck. Als producenten voor het project zijn er een aantal bekenden aangetrokken: James Lassiter, Jada Pinkett Smith en Will Smith via Overbrook Entertainment en Jay-Z en Tyran Smith via Marcy Media.

De eerstvolgende film waarin Wallis te zien zal zijn is Steve McQueens Twelve Years a Slave, waarin ook rollen voor Brad Pitt en Michael Fassbender zijn weggelegd. Bekijk hieronder een trailer van Beasts of the Southern Wild.



NieuwsFilm

meest populair