Geen vervolg op 'Green Lantern' volgens Mark Strong

De eerstvolgende film met het personage zal Justice League zijn.

De niet bepaald indrukwekkende box office prestaties van Green Lantern bleken een grote teleurstelling voor Warner Bros. Acteur Mark Strong, die in de film de rol van Sinestro speelde, suggereert dat er geen nieuwe film zal komen over het personage.

”Het zal me verbazen als ze een tweede film maken, want ik heb er al lange tijd niets meer over gehoord,” vertelde Strong. Vervolgens suggereerde hij dat het personage in de Justice League-film te zien zal zijn, mocht die ooit nog gemaakt worden.

Ook daar is Warner immers niet zo zeker meer van. Of de film gemaakt zou worden hangt immers af van de box office prestaties van Man of Steel, en mochten die erg goed zijn, kan het wel eens erop uitdraaien dat er eerst een trilogie rond Superman gemaakt wordt.

Strong ging ook nog in op de post-credits scène die te zien was in de film, die oorspronkelijk bedoeld was om fans enigszins een idee te geven van waar de franchise heen zou gaan.

SPOILERS VANAF HIER
In de scène zien we hoe Sinestro de ring op het einde van de film omdoet. ”Het kwam een beetje uit het niets en dat was verwarrend voor veel mensen,” vertelde Strong. De bedoeling was dus om te laten zien waar de volgende films over zouden moeten gaan. ”De ring omdoen, en het pak dat geel wordt, dat zou erg leuk zijn geweest.”
EINDE SPOILERS

Helaas lijkt het er dus op dat er geen nieuwe Green Lantern zal komen. Mocht Justice League er daadwerkelijk komen, dan is dat dus de eerstvolgende film waarin de het personage weer zien. Bekijk hieronder de post-credits scène van de film.



NieuwsFilm

meest populair