Algemeen

Geen vervolg op 'Green Lantern' volgens Mark Strong

De eerstvolgende film met het personage zal Justice League zijn.

door Jim Pedd op 26.02.2013 om 11:18 in Algemeen
De niet bepaald indrukwekkende box office prestaties van Green Lantern bleken een grote teleurstelling voor Warner Bros. Acteur Mark Strong, die in de film de rol van Sinestro speelde, suggereert dat er geen nieuwe film zal komen over het personage.

”Het zal me verbazen als ze een tweede film maken, want ik heb er al lange tijd niets meer over gehoord,” vertelde Strong. Vervolgens suggereerde hij dat het personage in de Justice League-film te zien zal zijn, mocht die ooit nog gemaakt worden.

Ook daar is Warner immers niet zo zeker meer van. Of de film gemaakt zou worden hangt immers af van de box office prestaties van Man of Steel, en mochten die erg goed zijn, kan het wel eens erop uitdraaien dat er eerst een trilogie rond Superman gemaakt wordt.

Strong ging ook nog in op de post-credits scène die te zien was in de film, die oorspronkelijk bedoeld was om fans enigszins een idee te geven van waar de franchise heen zou gaan.

SPOILERS VANAF HIER
In de scène zien we hoe Sinestro de ring op het einde van de film omdoet. ”Het kwam een beetje uit het niets en dat was verwarrend voor veel mensen,” vertelde Strong. De bedoeling was dus om te laten zien waar de volgende films over zouden moeten gaan. ”De ring omdoen, en het pak dat geel wordt, dat zou erg leuk zijn geweest.”
EINDE SPOILERS

Helaas lijkt het er dus op dat er geen nieuwe Green Lantern zal komen. Mocht Justice League er daadwerkelijk komen, dan is dat dus de eerstvolgende film waarin de het personage weer zien. Bekijk hieronder de post-credits scène van de film.


19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Wat jammer:P

Steve-O

Avatar

Haha ja echt heel jammer :P

Het enige goede aan de film was het kostuumdesign, meer niet. Green Lantern is wel echt een gave superheld, ik hoop dat we hem ooit nog goed op het scherm te zien krijgen.

xarkov

Avatar

Jammer hoor. Echt een van de meest onderschatte superhelden films.
Stukken beter dan bv. The Amazing Spider-man die zwaar overschat is.

Angelater

Avatar

Ik vind het lastig; Martin Campbell heeft toch een aantal leuke/goede films gemaakt en dat hij dan opeens met zo'n stinkerd komt, doet je toch wel afvragen waar het verkeerd ging (voor de mensen die de film niet goed vonden in ieder geval). Persoonlijk heb ik geen hekel aan de film of zo, maar hij kon vele malen beter, dat besef ik wel. En die drol-slechterik op het einde... :} Ze konden beter een andere kleur kiezen...

Frietgezicht

Avatar

xarkov "Jammer hoor. Echt een van de meest onderschatte superhelden films.
Stukken beter dan bv. The Amazing Spider-man die zwaar overschat is."


The Amazing Spider-Man zwaar overschat? Valt wel mee toch,volgens mij waren TDKR en The Avengers 2 toch de grote superhelden-films vorig jaar en stond Spidey beetje in hun schaduw met ook mindere recensies.

Die scene zie ik nu pas voor het eerst.

Steve-O

Avatar

Dit was eens gedacht Parallax te zijn...

afbeelding

Als ze dat mooi uitgewerkt hadden was er tenminste een gave villain geweest...

Banned

Avatar

Laat ons hopen dat ze hierop geen vervolg maken!

chewy

Avatar

Wat een slechte film was dat zeg !!! :O

benjamin

Avatar

Lijkt toch logisch: het eerste deel was een flop! Het scoorde commercieel zwaar onder de verwachtingen en de kritieken waren vernietigend. Zou nogal vreemd zijn dat daar een vervolg op komt.

Bovendien denken ze ook aan Justice League en volgens mij gaan ze dan eerder naar aanleiding daarvan iets nieuws doen in plaats van nu een snel vervolg maken.

xarkov

Avatar

Frietgezicht "The Amazing Spider-Man zwaar overschat? Valt wel mee toch,volgens mij waren TDKR en The Avengers 2 toch de grote superhelden-films vorig jaar en stond Spidey beetje in hun schaduw met ook mindere recensies."


Zover ik begrepen heb waren veel mensen wel enthousiast over Spider-man en weinig mensen enthousiast over Green Lantern. Terwijl Green Latern veel beter in elkaar zit kwa verhaal, plotholes en zelfs special effects dan Spidey.

Sand

Avatar

Hahah die scene had ik zelfs nog nooit gezien :p

Frietgezicht

Avatar

xarkov "Zover ik begrepen heb waren veel mensen wel enthousiast over Spider-man en weinig mensen enthousiast over Green Lantern. Terwijl Green Latern veel beter in elkaar zit kwa verhaal, plotholes en zelfs special effects dan Spidey."


Ik vond Spidey zelf niet zo bijzonder omdat ik weer naar een origin story keek die ik ken dromen en omdat ik Lizard maar vond tegenvallen maar nog altijd beter dan Green Lantern(hoewel ik van beide wel evenveel genoten heb omdat Green Lantern wel een verhaal had dat ik niet kende)

Pete_027

Avatar

Frietgezicht "volgens mij waren TDKR en The Avengers 2 toch de grote superhelden-films vorig jaar."


The Avengers 2:?:P

adofmirosch

Avatar

Vond het een aardige film.
wel jammer van deel 2.

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 "The Avengers 2:?:P"


Jij hebt alleen deel 1 nog gezien? Whaha sucker!!

Nee foutje van me.

Mysterio

Avatar

Zo jammer toch. Sheldon Cooper zijn favoriete superheld.O+

JamesBond

Avatar

Was te verwachten...

B@chelor

Avatar

Fijn nieuws.

spiderm8n

Avatar

xarkov "Jammer hoor. Echt een van de meest onderschatte superhelden films.
Stukken beter dan bv. The Amazing Spider-man die zwaar overschat is."


Dacht het niet .... hoewel ik niet helemaal tevreden was met Amazing spiderman ... was het toch wel stukken beter dan Green lantern . ( opgeblazen kinderfilm )

NieuwsFilm

meest populair