Seth Grahame-Smith bewerkt scenario 'Fantastic Four' reboot

Blijkbaar was het scenario van Jeremy Slater nog niet goed genoeg.

20th Century Fox heeft wat polijstwerk laten verrichten aan het scenario van de reboot van Fantastic Four. Afgelopen zomer werd, vlak nadat Josh Trank had getekend om plaats te nemen op de regiestoel, Jeremy Slater aangesteld om het scenario te schrijven. Nu de geplande releasedatum van maart 2015 er aankomt, is de studio klaar om de productie van start te laten gaan.

Daarvoor moest het scenario wel goed genoeg zijn, en daarom heeft de studio onlangs Seth Grahame-Smith aan het werk gezet om het scenario te herschrijven. Het is niet bekend hoe groot zijn bijdrage aan het scenario is, maar als we even kijken naar zijn CV, hopen we dat deze niet gigantisch is. Hij schreef eerder de scenario’s van Dark Shadows en Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Over het plot van de film is niet veel bekend. Wel weten we dat “[the film] is taking a grounded superhero and sci-fi approach to the heroes and will tap deep into the comics mythology.” Geruchten rondom een mogelijke cast van het project zijn er ook. Zo zouden zowel Adrien Brody als Jonathan Rhys Meyers de rol van Mr. Fantastic willen spelen, Amber Heard the Invisible Woman en Kevin Pennington the Human Torch.

De film moet vanaf 6 maart 2015 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair