Algemeen

Iron Legion op 'Iron Man 3' poster

Tony Stark staat voor een ultieme uitdaging.

door Bram de Groot op 27.02.2013 om 19:47 in AlgemeenDe die-hard Marvel fans kunnen naar aanleiding van onderstaande poster wel een beetje raden wat Tony Stark te wachten staat in Iron Man 3. Op de achtergrond vliegen namelijk zeven van zijn (eerdere) creaties in het rond. Samen vormen ze de "Iron Legion". Het is duidelijk dat Iron Man het bijzonder zwaar gaat krijgen en voor een ultieme confrontatie staat. En wat is daarbij de rol van de mysterieuze en allesvernietigende villain Mandarin (Ben Kingsley)?

De superheldenfilm van Shane Black draait vanaf eind april in de (3D) bioscoop. Volgende week wordt er een nieuwe trailer verwacht.34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Howly frick! Ze gaan echt all out met Iron Man 3 :D Hoeveel pakken komen er uiteindelijk in de film?!

Ow en: HET SPACE SUIT!!! :D Rechts bovenin met dat zwart-wit! Hij komt dus werkelijk in de film voor! (?) :D

Orangey

Avatar

Rickymelis "1 woord: VET !"


Ik doe mee: LELIJK!

Frietgezicht

Avatar

En wat is daarbij de rol van de mysterieuze en allesvernietigende villain Mandarin (Ben Kingsley)?

Haha heerlijke zin,Brammie heeft duidelijk zin in deze film.

Steve-O

Avatar

Dit wordt echt zo gaaf! Heb er zin in :Y

Frietgezicht

Avatar

Wel opvallend hoe overdreven hoog de verwachtingen zijn dat het bij de meeste bijna alleen maar kan tegenvallen. Iron Man 2 was toch niet zo best en toen waren mensen ook positief(o.a. over Rourke als badguy in de promo's)
Maar ja,we zullen zien..

Vleeshaak

Avatar

Ziet we weer prima uit. Komen wel heel veel posters uit voor deze film. Als je allemaal achter mekaar plakt en afspeelt heb je bijna een complete film:p

Vleeshaak

Avatar

Edit: op de één of andere manier dubbel

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Wel opvallend hoe overdreven hoog de verwachtingen zijn dat het bij de meeste bijna alleen maar kan tegenvallen. Iron Man 2 was toch niet zo best en toen waren mensen ook positief(o.a. over Rourke als badguy in de promo's)
Maar ja,we zullen zien.."


Ik vermoed dat ze wel geleerd zullen hebben uit Iron Man 2.

Luthron

Avatar

Komt er nog een 2e trailer?
Zo ja, iemand een idee wanneer?

Ereptile

Avatar

Luthron "Komt er nog een 2e trailer?
Zo ja, iemand een idee wanneer?"


Met nog zo'n 6 weken te gaan, denk ik van wel. Er is sprake geweest over een trailer met nieuwe footage Smiley face Wanneer...ik hoop 1 van deze weken!!!

filmgast

Avatar

Zonder de slecht gephotoshopte toevoeging van de Iron Legion op de poster had het best wel een toffe poster geweest. Maar door het knip en plakwerk en slechte beeldbewerking wat betreft de andere suits vind ik het maar een matige poster.

PRIME

Avatar

Eigenlijk best jammer dat ze dit spoilen. De franchise is toch groot genoeg om mensen te trekken, laat dit soort verrassingen dan gewoon voor in de film..

ntt

Avatar

De posters geven al te veel prijs, Laat staan de Trailers. Als fan blijf ik er ook ver uit de buurt van O+

Bane1

Avatar

Wauw !!! Gewoon geweldig deze poster. dit wordt gelijk mijn achtergrond op mijn mobieltje. :E

Bane1

Avatar

Orangey "Ik doe mee: LELIJK!"


'Men gaat jouw echt niet serieus nemen hoor. Dat alleen wegens jouw profiel afbeelding.

Orangey

Avatar

Ze is gewoon volwassen hoor :} En het is gewoon een grap ;) Wel interessant dat je mij op basis van mijn avatar niet serieus neemt, als ik een Iron Man avatar zou hebben, zou je dat dan wel doen? Waarschijnlijk wel, hè.
Als ik Man of Steel nu al een 10 zou geven, dan MAG je mij niet eens serieus te nemen, maar dat doe ik niet, dus of je me serieus neemt mag je helemaal zelf weten.

Mysterio

Avatar

Shocking dat een poster zoveel meningen kan geven terwijl het belangrijkste Marvel nieuws de FF reboot is vandaag. :B

Decepticon

Avatar

Ereptile "Howly frick! Ze gaan echt all out met Iron Man 3 :D Hoeveel pakken komen er uiteindelijk in de film?!

Ow en: HET SPACE SUIT!!! :D Rechts bovenin met dat zwart-wit! Hij komt dus werkelijk in de film voor! (?) :D"
Holy frick yeah!!! En links onderin het HEARTBREAKER ARMOR!!!
En 1 van de donkere 2 rechts misschien Stealth Armor.
CBM heeft al close-ups van de armors op de poster.

Dit is nog eens een supervette en erg goede poster, fantastisch!!! Ook de stance die Stark aanneemt, fantastisch!!!

Bane1

Avatar

Orangey "Ze is gewoon volwassen hoor :} En het is gewoon een grap ;) Wel interessant dat je mij op basis van mijn avatar niet serieus neemt, als ik een Iron Man avatar zou hebben, zou je dat dan wel doen? Waarschijnlijk wel, hè.
Als ik Man of Steel nu al een 10 zou geven, dan MAG je mij niet eens serieus te nemen, maar dat doe ik niet, dus of je me serieus neemt mag je helemaal zelf weten."


Oke daar heb ik je gelijk in. Kijk het zit zo. Jij kijkt haar op een verschillende manier dan ik. als ik haar zie of haar naam lees. Denk ik gelijk aan rol als Bella in Twilight waar ze alleen staarde met haar open mond. Dit is hoe ik haar zie. Jij integendeel zie je haar aders. Het is ook goed.

Kijk ik heb dat gegeven die 10 dan Omdat ik van die trailer heb gezien. Plus de hele cast. Op hun vertrouw ik dat ze geen domme dingen gaan doen. Snap je. Ik denk dat ze niet dat ze het slecht gaan doen.

Orangey

Avatar

Die avatar is gewoon om een beetje te kloten. Ik vind het gewoon leuk omdat jullie allemaal zo'n grote hekel aan haar hebben. Dat moet je niet te serieus nemen.
Ik vond het alleen vreemd dat je zo sterk reageerde, waarom zou ik niet zonder onderbouwing mogen reageren en Rickymelis wel? Ik geef toe dat het een beetje flauw was, maar je snapt het punt wel, denk ik.
Pas alsjeblieft op met je verwachtingen: films waar ik hoge verwachtingen van had vielen mij vaak tegen. Niet per se omdat de films zo slecht waren, maar puur omdat mijn verwachtingen veel te hoog waren. :}

Decepticon

Avatar

Bane1 "Oke daar heb ik je gelijk in. Kijk het zit zo. Jij kijkt haar op een verschillende manier dan ik. als ik haar zie of haar naam lees. Denk ik gelijk aan rol als Bella in Twilight waar ze alleen staarde met haar open mond. Dit is hoe ik haar zie. Jij integendeel zie je haar aders. Het is ook goed.

Kijk ik heb dat gegeven die 10 dan Omdat ik van die trailer heb gezien. Plus de hele cast. Op hun vertrouw ik dat ze geen domme dingen gaan doen. Snap je. Ik denk dat ze niet dat ze het slecht gaan doen."
Sjeez, wat heb jij gedronken? Je maakt wel hele rare zinnen hoor, daar is lastig wat van te maken.

Decepticon

Avatar

Mysterio "Shocking dat een poster zoveel meningen kan geven terwijl het belangrijkste Marvel nieuws de FF reboot is vandaag. :B"
En niemand die bij dat nieuwsbericht een berichtje plaatst. :B

Orangey

Avatar

Decepticon "Sjeez, wat heb jij gedronken? Je maakt wel hele rare zinnen hoor, daar is lastig wat van te maken."


Misschien is het gewoon een dubbelaccount van Frietgezicht :P

Decepticon

Avatar

Orangey "Misschien is het gewoon een dubbelaccount van Frietgezicht :P"
Haha LOL :E

Angelater

Avatar

De Iron Wattes? Is dat iets positiefs of negatiefs? Meer informatie is zeker te veel gevraagd; ben geen super Marvel kenner hoor Smiley face

EDIT: Besluit ik toch maar er naar te googlen, stuit ik hier op: Film artikel. Wie zit er nou van wie over te kopiëren jongens? :E

Bane1

Avatar

Orangey "Misschien is het gewoon een dubbelaccount van Frietgezicht :P"


Hee ik ben geen dubbelaccount van frietgezicht.

Bane1

Avatar

Orangey "Die avatar is gewoon om een beetje te kloten. Ik vind het gewoon leuk omdat jullie allemaal zo'n grote hekel aan haar hebben. Dat moet je niet te serieus nemen.
Ik vond het alleen vreemd dat je zo sterk reageerde, waarom zou ik niet zonder onderbouwing mogen reageren en Rickymelis wel? Ik geef toe dat het een beetje flauw was, maar je snapt het punt wel, denk ik.
Pas alsjeblieft op met je verwachtingen: films waar ik hoge verwachtingen van had vielen mij vaak tegen. Niet per se omdat de films zo slecht waren, maar puur omdat mijn verwachtingen veel te hoog waren. :}"


Ja van hoge verwachtingen die achteraf tegenvielen heb ik jammer genoeg ook vaak gehad met muziek albums. Die gevoel ken ik zeker goed. Maar gelukkig geldt dat niet bij mij als het over films gaat. Tot nu waren alle films die ik maandenlang moest wachten op de première geweldig. Hopelijk blijft het zo.

Bane1

Avatar

Decepticon "Sjeez, wat heb jij gedronken? Je maakt wel hele rare zinnen hoor, daar is lastig wat van te maken."


Tjaa ik weet mijn Nl is niet goed. Maar ik probeer hem te bewerken zodat het wat makkelijker te lezen is. Maar het lukt niet. Die kleine rode vierkantje is weg.

Frietgezicht

Avatar

Orangey "Misschien is het gewoon een dubbelaccount van Frietgezicht :P"


Nope,ik zit nu aan de pils maar schrijf niet alsof ik scheel ben ;)

B@chelor

Avatar

Angelater "EDIT: Besluit ik toch maar er naar te googlen, stuit ik hier op: Film artikel. Wie zit er nou van wie over te kopiëren jongens? :E"
Haha en als je verder op die site kijkt zie je ook een exacte kopie van "off-topic"; link. Zelfde schrijvers of na-apers? Zo ja...wie was eerder? lol

Giiow

Avatar

Ik krijg steeds meer zin in deze film!

Angelater

Avatar

B@chelor "Haha en als je verder op die site kijkt zie je ook een exacte kopie van "off-topic"; link. Zelfde schrijvers of na-apers? Zo ja...wie was eerder? lol"


FilmTotaal T+)

Hoop ik :E

NieuwsFilm

meest populair